Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΙΣΟΥΣ

Στην αναποτελεσματική δράση των Ελληνικών αρχών “χρεώνει” τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού το πρωί στα Πετράλωνα, η Διεθνής Αμνηστία.

«Η επίθεση αυτή δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Τον τελευταίο έναν χρόνο έχουμε διαπιστώσει κλιμάκωση των επιθέσεων με ρατσιστικά κίνητρα» δήλωσε ο Marek Marczynski, διευθυντής του Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού στα Πετράλωνα.

Τόνισε επίσης ότι η οργάνωση έχει λάβει μαρτυρίες και πληροφορίες για τέσσερα ακόμα περιστατικά, κατά τα οποία Αιγύπτιοι έχουν δεχθεί επιθέσεις και έχουν τραυματιστεί κατά τους τελευταίους δύο μήνες σε περιοχές όπως ο Πειραιάς, το Κερατσίνι και το Μοσχάτο.

Προστίθεται επίσης πως “οι ελληνικές Αρχές πρέπει να διερευνήσουν τα ρατσιστικά κίνητρα και να οδηγήσουν τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρέπει να λάβουν επείγοντα μέτρα, προκειμένου να δοθεί τέλος στο μεγάλο αριθμό των εκφοβιστικών ρατσιστικών επιθέσεων στη χώρα”.

Πηγή : www.newsit.gr

Φασισμός : το όπιο του εξαθλιωμένου

Του christos sioulas


Χειρότερη ακόμα και από την κρίση είναι η άνοδος του ποσοστού της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, άνοδος που οφείλετε σε διάφορους λόγους, με τον κυριότερο την χρησιμοποίηση του κόμματος αυτού ως διόδου διαφυγής της οργής του εξαθλιωμένου λαού προς δεξιές και συστημικές κατευθύνσεις, και όχι στην αριστερά που είναι εκφραστής ενός άλλου δίκαιου και ανθρώπινου συστήματος διακυβέρνησης.

Τα χρυσάβγουλα σπάζοντας το αυγό και μπαίνοντας έρποντας στην βουλή των Ελλήνων, ένιωσαν τις δυνάμεις τους να δυναμώνουν και τους σιελογόνους αδένες τους να γεμίζουν δηλητήριο, η εγκληματική τους φύση άρχισε να εκδηλώνετε όπως ήταν επόμενο . Οι βουλευτές τους έχοντας άδεια οπλοφορίας αλλά και την συμπαράσταση μεγάλου μέρους των δυνάμεων καταστολής του κράτους αποθρασύνθηκαν, υπό την καθοδήγησή τους αλλά πολλές φορές και συμμετέχοντας, άρχισαν τις ρατσιστικές επιθέσεις, στην αρχή σπάζοντας πάγκους στις λαϊκές και αργότερα χτυπώντας και μαχαιρώνοντας μετανάστες και όποιον δεν άρεσε στην αισθητική τους αντίληψη και φιλοσοφία . Με οργανωμένες δυνάμεις όπως Τσιγγάνοι κλπ δεν τα έβαζαν επιτίθονταν σε άτομα μοναχικά και του χεριού τους, μέσα στην νύχτα και πισώπλατα.

Τα ρατσιστικά εγκλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, και οι ξυλοδαρμοί εξελίχτηκαν σε δολοφονίες, χωρίς εντούτοις οι δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν κάτι για αυτό, ασχολούμενοι με σοβαρότερα θέματα όπως η βίλα της Αμαλίας και οι καταλήψιες φοιτητές . Στις διαμαρτυρίες των αριστερών και άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών αντιτείνουν και έχουν περάσει και στον κόσμο το εξής σαχλό αλλά διαδεδομένο επιχείρημα . Γιατί δεν καταδικάζετε και τον βιαστή της Πάρου την 17 νοέμβρη και τα υπόλοιπα εγκλήματα, λες και υπάρχει άνθρωπος που δεν καταδικάζει το αυτονόητο.

Καμιά ζωή δεν αξίζει περισσότερο από τις άλλες και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος λογικός που να μην καταδικάζει και να μην θλίβεται όταν γίνετε μια αφαίρεση ζωής πόσο μάλλον μια δολοφονία . Όμως στις ανελεύθερες καταπιεστικές και αγχωτικές κοινωνίες που ζούμε, εγκλήματα και δολοφονίες γίνονται καθημερινά για πολλές και διάφορες αιτίες και με διαφορετικά κίνητρα, από πάθος από ζήλεια από πείνα από φθόνο από τρέλα και διαστροφή αλλά και εξ αμελείας . καταδικάζουμε θλιβόμαστε το συζητάμε αλλά μέχρι εκεί δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε δηλώσεις και διαδηλώσεις, μπορούμε σαν άνθρωποι να καταλάβουμε την αδυναμία της φύσης μας και του τρόπου ζωής μας.

Τα ρατσιστικά εγκλήματα της Χρυσής Αυγής όμως, δεν είναι εγκλήματα από κίνητρο ούτε ακαταλόγιστα, παρόλο που έχουν το ακαταλόγιστο ενός ναρκομανή, είναι εγκλήματα καθοδηγούμενα από την συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση με την συγκεκριμένη φιλοσοφία και ιδεολογία την εγκληματική και εκτελούνται από νέα παιδιά, κάτω από την επείροια του ισχυρότερου ναρκωτικού που λέγετε φασισμός και σε κατάσταση νάρκωσης αποχαύνωσης και πλύσης εγκεφάλου.

Όσο και να αντιπαραθέτουν την βία της αριστεράς για να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές τους ενέργειες και τον λόγο ύπαρξης τους δηλαδή, γιατί χωρίς μετανάστες δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν, δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να θεωρεί την αριστερά εγκληματική και τους αγώνες της εγκληματικές πράξεις . Δεν μπορούμε να χρεώνουμε στην αριστερά μια παρακρατική κατά γενική ομολογία οργάνωση την 17 Νοέμβρη και διάφορες παρακρατικές ομαδούλες που τις χρησιμοποιεί το σύστημα για να συκοφαντήσει τους Αναρχικούς και των λαϊκούς αγώνες . Η αριστερά δεν έχει λόγους στην σημερινή εποχή να δρα σε συνθήκες παρανομίας, τον λαό από τον καναπέ πρέπει να σηκώσει.

Η Χρυσή Αυγή όμως δεν είναι παράνομη, τις εγκληματικές της ενέργειες φανερά τις κάνει, με την ανοχή και την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού . Πληροφοριοδότες καταδότες και προστατευόμενοι των μπάτσων με νόμο ειδικό, είναι οι εκτελεστές των εγκλημάτων, αλλά και στελέχη του ίδιου του κρατικού μηχανισμού, σαν και τον πυροσβέστη δολοφόνο του άτυχου Πακιστανού . Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα της βουλής, κυκλοφορεί στο δρόμο μέρα μεσημέρι στις λαϊκές, στα καφενεία, στα σχολειά των παιδιών μας, εκεί μοιράζει τα ναρκωτικά εκεί διακινεί το εμπόρευμα και αυτό είναι χειρότερο και τρομακτικότερο ακόμα και από το έγκλημα, πρέπει να ξεσηκωθούμε πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας πριν μας τα κάνουν ζόμπι οι νεκροζώντανοι της ανθρωπότητας ….