Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Του 


Οι περισσότεροι από σας που με διαβάζετε μάλλον δεν με γνωρίζετε και με το δίκιο σας μπορεί να με έχετε χαρακτηρίσει χαβαλέ, μαλακοπίτουρα, ποιητή, χλημήτζουρα,και ότι άλλο. Σιχαίνομαι τον δομημένο λόγο με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις,τα επιχειρήματα, τις πολιτικές δημοκρατικές τοποθετήσεις και όλα τα συμπαραμαρτούντα. Παρ’όλα αυτά για πρώτη και τελευταία φορά δεν θα γαμοσταυρίσω θα το παίξω και γω σοβαρός μπας και σας εντυπωσιάσω.

Σήμερα η iefimerida.gr με αρχική σελίδα (προσέξτε καλά)

ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ… ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ…..

(Τους προσέξατε τους τίτλους.???) Εχει και ένα άρθρο:

Πρωτοετής Ιατρικής συγκλονίζει: Τι μου συνέβη όταν έφτασα στη Σχολή μου iefimerida.gr

Για να το δούμε λοιπόν λιγάκι. Η κοπέλα είναι μια καλή μαθήτρια που αγαπάει και τιμάει τους γονείς της που την σπούδασαν, και είναι πολύ χαρούμενη που πέρασε στη σχολή των ονείρων της. Δεν θάταν κακό να υποθέσουμε ότι για να θέλει να γίνει γιατρός την ενδιαφέρει πολύ ο διπλανός της αφού η επιστήμη που αυτή επέλεξε το θεωρεί αναγκαιότητα. Γιατί άραγε αυτό το κορίτσι επέλεξε το συγκεκριμένο σάητ για να εκφράσει τον προβληματισμό της?… Ας το προσπεράσουμε…..

Το κορίτσι λοιπόν είναι κοινωνικοποιημένο μπαίνει στο ίντερνετ και μιλάει με τους μελλοντικούς συμφοιτητές της έχει μάθει για την απεργία των διοικητικών, ξέρει ότι η σχολή της παραμένει κλειστή αλλά αυτή διψάει για μάθηση.

Παρουσιάζεται σίγουρη ότι οι απεργοί αν έχουν δίκιο (δεν ξέρει) θα δικαιωθούν και αναφέρεται και στη ΧΑ για να δείξει τα δημοκρατικά της αισθήματα. Όλα πάνε μια χαρά, όμως αυτό το κορίτσι δεν έχει ακούσει τίποτε για τον υπουργό παιδείας και τα καινούργια μέτρα, δεν ξέρει ότι κλείσανε τα τεχνικά και τα μουσικά  λύκεια, δεν ξέρει ότι για τα ανάπηρα παιδιά ακόμη τα σχολεία δεν έχουν ανοίξει ότι ετοιμάζεται η κατάργηση της ( δωρεάν) τριτοβάθμιας εκπαίδευσης…… αλλά ίσως και να μη την νοιάζει …. δεν ξέρω.

Επίσης εντελώς παράξενα  δεν γνωρίζει τίποτε για τον υπουργό υγείας, τον μελλοντικό υπουργό της. δεν ξέρει τίποτε για τα 25 ευρα του νοσοκομείου , δεν ξέρει τίποτε για τις απολύσεις στον ΕΟΠΥ. Δεν έχει ιδέα για τους 3.500.000 ανασφάλιστους.

Και ω του θαύματος μπαίνει στο αμφιθέατρο και καταρρέουν μπροστά της τα πάντα, κτίριο χάλια συμφοιτητές που χτυπιούνται, άσε που με διαφορά μόνο 20 ψήφων αποφασίζουν να συμμετέχουν και αυτοί στη απεργία.Πάλι κατά τύχη αυτό το κορίτσι ξεχνά ότι στη χώρα της με 37 % έχεις την πλειοψηφία στη βουλή και κυβερνάς.

Εγώ όμως θα προσπαθήσω να είμαι καλοπροαίρετος, παιδί ειν ακόμα.

Να όμως και η αγάπη για την πατρίδα, ενάντια σε όλα τα κόμματα και αφού δηλώσει ανεξάρτητη και υπεράνω, κατακεραυνώνει τους πολιτικούς γενικώς και αγανακτισμένη ψάχνει το δίκιο της ενάντια σάυτούς που της στερούν την δυνατότητα να γίνει καλή γιατρός σε μια καλύτερη κοινωνία.

Ποιοι άραγε της στερούν τα όνειρα ?????? Μα είναι ξεκάθαρο, οι απεργοί και οι συμφοιτητές της….αααααα και γενικά οι κακοί πολιτικοί.

Η κυβέρνηση δεν υπάρχει πουθενά, ούτε υπουργοί υπάρχουν, ούτε συγκεκριμένες πολιτικές που έφεραν εδώ τον τόπο, ούτε κανείς που προσέλαβε και με ρουσφέτι αυτούς που τώρα απεργούν και θέλει πάλι να τους βάλει στο χέρι για τις εκλογές που έρχονται σε λίγο.

Πολύ το λυπάμαι το καημένο το κοριτσάκι, τόσο καλή μαθήτρια τόσο δημοκρατική με τόσα όνειρα και να της τα στερούν οι απεργοί..???? Οχι ρε γαμώτο δεν το ανέχομαι. Ποτέ δεν θα αποκαλέσω ένα τέτοιο παιδί εγκάθετο φασιστάκι (Αν είναι υπαρκτό πρόσωπο)όχι δεν θα  το κάνω ποτέ αυτό.

ΥΓ αν σας τα έπρηξα συγνώμη πρώτη και τελευταία φορά δεν θα το ξανακάνω…… αααααα και κάτι άλλο ποιος είναι πιο επικίνδυνος ?

Η ΧΑ Ή ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?

Από το Ανορθογραφίες