Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο Σκοτεινός Ιππότης

by To Skouliki Tom



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το σκοτεινό σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη να βγάλει από το ευρώ όσους Έλληνες δεν έχουν βγει οικειοθελώς από αυτό λόγω φτώχειας.

Δηλαδή το Βαρδινογιάννη κι άλλους 3-4.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας “Η Καθυστερινή”, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχεδίαζε να χακάρει τους λογαριασμούς facebook όλων των Ελλήνων για να στέλνει δωρεάν ζωές Candy Crash Saga στον δραχμολάγνο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε σήμερα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης παραδέχεται σε επενδυτές και στελέχη διεθνών hedge funds πως ο Αλέξης Τσίπρας, πρότου γίνει πρωθυπουργός, του είχε αναθέσει την κατασκευή ενός ιού που θα γέμιζε τα γερμανικά social media με τραγούδια του Θηβαίου και το πουλί του Σπαλιάρα σε στύση.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας που επισύρει ποινή δημόσιου λιθοβολισμού στο Σύνταγμα, αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ευρωπαϊστής, ο Νίκος Βούτσης φιλελεύθερος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θατσερικιά αλλά μετά γνώρισαν τον Γιάνη Βαρουφάκη που τους έκανε φανατικούς κομμουνιστές.

Πάντως, είναι πολύ αστείο που ζητάνε ειδικά δικαστήρια για τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Αλογοσκούφης, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Στουρνάρας.

Προδότης ο Γιάνης Βαρουφάκης, άρα πατριώτες όλοι οι προηγούμενοι.

Κυκλοφορούν κάτι εντελώς μαλακισμένα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Βαρουφάκης ζημίωσε την ελληνική οικονομία κατά 160 δις ευρώ μέσα σε μόλις 5 μήνες, οπότε είναι προφανές ότι τα ΜΜΕ μας αντιμετωπίζουν σαν εντελώς καθυστερημένους με μνήμη χρυσόψαρου.

Ξαφνικά, το πρόβλημά μας δεν είναι οι μίζες, τα υποβρύχια, τα εξοπλιστικά, το χρηματιστήριο, η Λίστα Λαγκάρντ, η Siemens, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα δύο μνημόνια, το Μεσοπρόθεσμό, το εγκληματικό PSI και τα θαλασσοδάνεια – για τα οποία δεν έχει μπει κανείς φυλακή, εκτός από τον Άκη – αλλά ο Γιάνης Βαρουφάκης που διέφθειρε τον μέγα ηγέτη Αλέξη Τσίπρα. Αυτός φταίει για τα προηγούμενα 40 χρόνια.

Δε μας ενοχλούν τα πλαστά στοιχεία με τα οποία μας έβαλε ο Σημίτης στην κόλαση του ευρώ αλλά μας ενοχλεί το σχέδιο του Βαρουφάκη να μας βγάλει από αυτό – εάν χρειαστεί.

Επίσης, δε βλέπω κανέναν να ενοχλείται που όλες οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη έχουν σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, εκτός την ίδια την Ελλάδα. Δεν πειράζει, θα υπογράψουμε μνημόνιο για να δανειστούμε ένα.

Εν τω μεταξύ, εγώ άκουσα το περίφημο απόσπασμα με το δήθεν πλάνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που περιγράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης και δε διέκρινα πουθενά κάτι το οργανωμένο που να παραπέμπει σε συνωμοσία και συμμορία της δραχμής.

Το κακό δεν είναι ότι ο Βαρουφάκης είχε εναλλακτικό σχέδιο. Το κακό είναι ότι το σχέδιό του ήταν εντελώς για τον πούτσο. Ακούστε το απόσπασμα και θα καταλάβετε.

Βέβαια, εντελώς για τον πούτσο είναι τα πάντα σε αυτή τη χώρα, οπότε δεν αποκλείεται, όταν έρθει η ώρα της εξόδου από το ευρώ – που θα έρθει που να κωλοχτυπιέται ο Τσίπρας κάτω -, όλη η Ελλάδα να παρακαλάει τον Γιάνη Βαρουφάκη να επιστρέψει σαν σωτήρας για να υλοποιήσει το γελοίο σχέδιό του.

Εγω θα είμαι εκεί να τρώω ανέμελος τα πατατάκια μου παρακολουθώντας τα πυρηνικά να πέφτουν.

Ό,τι δηλαδή κάνω και τώρα.

(Ανήθικο δίδαγμα: Με τα βουλευτάκια του ΣΥΡΙΖΑ που απολογούνται όλη μέρα στα κανάλια για το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μας λένε τον πόνο τους στα social media, τί παίζει; Δεν έχουν καταλάβει ότι γράφουμε την κλάψα τους στην καραπουτσακλάρα μας; Τραβάτε σε κανά ψυχίατρο, ρε τελειωμένοι.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Όλη η ουσία του δημοσιεύματος για τον Γιάνη Βαρουφάκη βρίσκεται εδώ: Στη συνέχεια, ο κ. Βαρουφάκης αφηγείται στους συνομιλητές του «μια συναρπαστική ιστορία, τι είδους δυσκολίες αντιμετώπισα. Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο υπουργείο μου ελέγχεται πλήρως και απευθείας από την τρόικα. Δεν ήταν υπό τον δικό μου έλεγχο ως αρμόδιου υπουργού, αλλά ελεγχόταν από τις Βρυξέλλες. Ο γενικός γραμματέας διορίζεται με μια συγκεκριμένη διαδικασία και ελέγχεται από την τρόικα, όπως και ολόκληρος ο μηχανισμός.»)

H σκοτεινή σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου