Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Οι μονάρχες...

Έλενα Χαντζή


Υπέρ της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών, που πέρασαν χθες στο ελληνικό έδαφος με στρατιωτικό ελικόπτερο. τάχτηκε η Ελληνική πλευρά αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Χαρακτηρίζουν ισχυρό το αίτημα της Τουρκίας καθώς παραβιάστηκε η συνταγματική νομιμότητα και υπήρξε απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας. (εδώ γελάμε)

Και αναφέρουν πως αυτό που θα γίνει αυτή τη στιγμή είναι να εξεταστεί το αίτημα χορήγησης ασύλου σε πρώτο βαθμό, σε δεύτερο βαθμό και μετά να ξεκινήσει η διαδικασία της εξέτασης του αιτήματος έκδοσης.

«H υπόθεση τους είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών, που εξετάζουν το θέμα από νομική άποψη και σε σχέση με το διεθνές δίκαιο, τη διεθνή νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Επισημαίνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι...

Καλο το παραμυθάκι που μας σερβίρουν... και έχει και γκρίζο λύκο....

Όμως κυβερνητικοί κύκλοι της Τουρκίας αναφέρουν πως σε τηλεφωνική επαφή του απόλυτου σουλτάνου ισλαμοφασίστα Ερντογαν και του επίσης:

  • απόλυτου
  • κολοτουμπα
  • καραδεξιου
  • αναξιοπιστου
  • αρχιψευτη

Έλληνα πρωθυπουργού

(Και μονο που τον αναφέρω ντρέπομαι για λογαριασμό του)...

Ήδη ο Ερντογαν εχει πάρει την διαβεβαίωση και την υπόσχεση πως το πολυ σε δέκα δεκαπέντε ημέρες θα του κάνει το χατίρι

Θα κάνει ενα ωραίο δεματάκι με ροζ κορδελιτσα τους 8 αξιωματικούς και θα τους στείλει πακέτο στο φιλαράκι του γράφοντας στα παλια του τα παπούτσια τους νόμους της χώρας και τους διεθνής κανονισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα...

Ασχέτως με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν και το αν πρέπει να εκδοθούν η οχι ο απόλυτος μονάρχης Τσιπρας ήδη αποφάσισε μην τηρώντας καν τα προσχήματα....

Έλενα Χαντζή (f.b)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...