Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Το κάλεσμα της Φύσης στο Κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις στο Ηράκλειο Κρήτης

Εκδηλώσεις


Μια συναυλία αφιερωμένη στη φιλία, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό των λαών θα πραγματοποιήσει το μουσικό σχήμα «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2016» του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Η εκδήλωση «Γενί ρακί, Γενί ντουνιά, Γενί καρδιά, Γενί σεβντά» θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετέχουν οι:


Μιχάλης Ξυδάκης, λύρα, τραγούδι
Νεονάκης Δημήτρης, λαούτο
Τζωρτζάκης Γιώργος, νταούλι
Γιώργος Ξυδάκης, λαούτο, τραγούδι
Κωστής Μουδάτσος, απαγγελία

Το μουσικό γκρουπ, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, σας προσκαλεί στην συναυλία να τραγουδήσομε παρέα για την φιλία, την συνεργασία, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό των λαών! Με τη λύρα και το λαούτο, με το τραγούδι και το σκοπό μας, θα πούμε το μεράκι μας.


Έχομε ανάγκη από δημιουργικά φεστιβάλ που οργανώνουν οι Δήμοι και οι σύλλογοι μαζί με άλλους φορείς στις πόλεις, στα χωριά, στους κάμπους και στα βουνά. Τα φεστιβάλ και τα γλέντια πρέπει να μας δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομε το έργο των λαϊκών καλλιτεχνών, να βρίσκομε στιγμές απόλαυσης αλλά και να είναι πηγές μελέτης και έμπνευσης.

Οι παρέες της Κρήτης είναι το καλύτερο γιατροσόφι στις μοντέρνες κοινωνικές αρρώστιες. Οι ζωντανές παραδόσεις ξεκινούν από το λαό και ξαναπάνε στο λαό αφού ανοίξουν νέους δρόμους. Ο λαός είναι ο μεγάλος δημιουργός και οι καλλιτέχνες φροντίζουν για τη δημιουργική και πνευματική ζωή μας.

Οι ξύπνιοι ακροατές ξέρουν να ξεκαρπουλίζουν τους καρπούς της τέχνης των λαϊκών καλλιτεχνών.

Θέλομε τα πουλιά να πετούνε λεύτερα στον αέρα
Θέλομε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας όμορφα
Θέλομε να ζούμε σε μια όμορφη Γης, αγαπημένοι και χαρούμενοι
Θέλομε να ακούμε τραγούδια με όμορφα λόγια και στα μάτια μας να λάμπει η όρεξη για ζωή!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...