Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δίδυμοι πύργοι... Ένα διαρκές έγκλημα!!

Έλενα Χαντζή


Μαύρη επέτειος σήμερα, όπου μαζί με τους Δίδυμους πύργους και τις χιλιάδες ψυχές που θάφτηκαν κάτω από τα συντρίμμια. κατέρρευσε και η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε ολόκληρο τον πλανήτη...

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός που μας σόκαρε όλους. Ούτε στα αθώα θύματα που άφησε πίσω του .. Αυτό είναι αυτονόητο πως μας συγκλόνισε όλους!!


Θα σταθούμε στις συνέπειες που βιώνουμε μετά το τρομοκρατικό χτύπημα και στην κήρυξη του πολέμου στο όνομα της δημοκρατίας, εναντίον της τρομοκρατίας από τις ΗΠΑ, σε όλο τον πλανήτη.

Οι πόλεμοι στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, οι συγκρούσεις στα Βαλκάνια, η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, η Αραβική Άνοιξη, ο εμφύλιος και οι σφαγές στη Συρία, το δράμα των προσφυγικών ροών από τις πληγείσες εμπόλεμες ζώνες, δεν έχει τέλος.

2001-2016 Μια μέση Ανατολή σε κατάσταση σοκ τα θύματα εκατοντάδες χιλιάδες.Οι λεπτές ισορροπίες στην περιοχή διαταράχτηκαν, η στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ το 2003 υπό την καθοδήγηση του προέδρου Τζορτζ Γ. Μπους ήταν η αρχή του τέλους της ιστορίας της περιοχής. Τα αποτελέσματα τα βιώνουμε μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, όλο και πιο έντονα.

Οι ξεριζωμένοι έχουν κατακλείσει την Ευρώπη Ο ISIS (το τέρας που δημιούργησαν οι ίδιοι για δικούς τους σκοπούς) πλέον βρίσκεται παντού. Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και είναι καταστρεπτικό και ανεξέλεγκτο.Επίσης, πολλά σύνορα γειτονικών κρατών, ενδέχεται να επανασχεδιαστούν με τη βία. Και ήδη μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επιδεινωθεί.

Συμπέρασμα:

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον πλανήτη, διεξάγονται στο όνομα της δημοκρατίας, ως άλλοθι για την εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων, κάποιων σατανικά φιλόδοξων και αδίστακτων ανθρώπων, που στο όνομα του χρήματος, δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν ολόκληρο τον πλανήτη για ίδιο όφελος.Αποτέλεσμα συγκρούσεων: Νεκροί: 4.194.203, Εσωτερικοί πρόσφυγες: 30.847.773 Και έπεται συνέχεια...

Το παλιό σύνθημα φονιάδες των λαών Αμερικανοί. Είναι για άλλη μια φορά επίκαιρο όσο ποτέ...

Όμως θα πρέπει να συμπληρώσουμε την  φράση και με όλους τους υπόλοιπους που στήριξαν τις ΗΠΑ και που όχι μόνο στηρίζουν ακόμα, αλλά συμμετέχουν ενεργά σε  αυτήν την αιματοχυσία...

Πάμε λοιπόν πάλι απο την αρχή...

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ (ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΟΠΟΥ ΓΗΣ!!!

Έλενα Χαντζή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...