Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πολιτικοί πολλοί... και κόσμος λίγος στο Σύνταγμα για το το Ελληνικό

Έλενα Χαντζή


Απελπιστικά μικρός ηταν σημερα ο αριθμός των ανθρώπων, που εξέφρασαν την αντίθεση τους διαδηλώνοντας έξω απο τη βουλη, συγκριτικά με το έγκλημα που συντελείται με το ξεπουλημα της δημόσιας περιουσίας και συγκεκριμένα του Ελληνικού.

Μοναδικές φωτεινές αγωνιστικές εξαιρέσεις που παραβρέθηκαν, ηταν η νεολαία της Πλεύσης Ελευθερίας με επικεφαλής τη Ζωή Κωνσταντοπουλου, η οποία μάλιστα λίγες ωρες πριν, είχε καταθέσει διάβημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υποσχόμενη οτι απο αυριο κιόλας θα προχωρήσει και σε περετερω ενέργειες σε βάρος αυτών που βάζουν τις υπογραφές τους, για το ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας.


Επισης το παρών έδωσαν:

Το μπλοκ της ΛΑΕ με τον επικεφαλης της Παναγιώτη Λαφαζανη, Λεουτσακο, Βαλαβανη, Στρατούλη και τον Ευρωβουλευτή Νικο Χουντή.

Το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Δέσποινα Κουτσούμπα που είχε έναν πολύ εγκάρδιο χαιρετισμό με τη Ζωη Κωνσταντοπουλου.


και το μπλοκ του κινήματος για τους πλειστηριασμούς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με τους Λεωνιδα και Ηλία Παπαδόπουλο με τους οποίους επισης η Ζωη Κωνσταντοπουλου είχε εγκάρδιο χαιρετισμό και φιλική κουβεντούλα ..


Δυστυχώς έλειπε ο πολύς κόσμος, που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να παραβρίσκεται στο Σύνταγμα κατα χιλιάδες, για να περάσει το μήνυμα της αντίθεσης του στο έγκλημα του ξεπουλήματος ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, απο την ξεπουλημένη πλέον κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...


Αύριο στη 1 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη συνάντηση για το θέμα του Ελληνικού και για τη σύσταση του νομικού φορέα διεκδίκησης Δικαιοσύνης με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

Θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων και διαβημάτων προς άλλους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...