Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τα μάτια σου με καίνε γιατί είσαι μανεκένε!!

Έλενα Χαντζή


Μετα την επιτυχημένη φωτογράφιση στο Reuters, οπου ο Αλέξης ξεδίπλωσε άλλο ένα ταλέντο απο τα πολλά που έχει κι αφού έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του διαπιστώνοντας πως τοχει και με το μόντελινγκ, πηγε προς το παράθυρο φανερά ανήσυχος μονολογώντας...


  • Θα βρέξει μάλλον...
  • Κρίμα να πάει χαμένος τοσος σοβας στα μούτρα...
  • Να θυμηθω να πάρω ομπρέλα πηγαίνοντας προς τον ΟΗΕ..

Κοπάνησε μερικά ποτηράκια σαμπάνιας, (φήμες για σκληρά ναρκωτικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρών) και έγινε ο πιο χαρούμενος πρωθυπουργός που πέρασε ποτε απο την χώρα, ο πιο μαχητικός και ειλικρινής, άφησε για μια ακομη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομιλία του, κάνοντας γνωστό σε όλο τον κοσμο, πως χάρη σε αυτον ήρθε επιτέλους η πολυπόθυτη ανάπτυξη στη χώρα..

Τώρα αν εσείς την ωρα που ήρθε η ανάπτυξη κοιμόσασταν ύπνο βαθύ και δεν την πήρατε χαμπάρι ας προσέχατε...

Οι ξένοι πάντως απο χτες το έμαθαν και πολύ χάρηκαν.

Τι ειπε στην ομιλία του χτες ο Αλέξης;

Μα φυσικά μόνο αλήθειες.

Παραθέτουμε εδώ τα κυριότερα σημεία της ομιλίας, που άφησε άφωνους τους ξένους για το μεγαλείο του..

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών


Νέα Υόρκη, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αισιοδοξος και τονισε πως η χώρα έπειτα από επτά ταραγμένα χρόνια ύφεσης, βγαίνει πλέον από την βαθύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση στην μεταπολεμική της ιστορία.

Το γεγονός πως η χώρα βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση -σύμφωνα με τον πρωθυπουργό- και μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να δημιουργήσει ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, που συγχρόνως θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και θα ξεμπερδεύει με τις αμαρτίες του παλιού κατεστημένου, την διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις και τις παρασιτικές επιχειρηματικές πρακτικές .

Ο Αλέξης Τσίπρας ειπε πως απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι η μείωση της ανεργίας στα μέσα ευρωπαϊκά επίπεδα το ταχύτερο δυνατόν, μέσω ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, που αξιοποιεί τις δυνατότητες του πολύ καλά εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η κυβέρνησή του προωθεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, έχοντας ως μέριμνα την προστασία του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων. και ότι έχουν εκδηλωθεί ήδη τα πρώτα σημάδια πως ο σχεδιασμός έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Κατι που αντανακλάται στην επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, την σταδιακή μείωση της ανεργίας, τις θετικές εξελίξεις στο δημοσιονομικό τομέα και το ζωντανό ενδιαφέρον για επενδύσεις από το εξωτερικο...

Πηγή: REUTERS/Eduardo Munoz
Έλενα Χαντζή: Σχετικά με τον συντάκτη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...