Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Αν είναι αλήθεια... τότε...

Του Κώστα Γιαννιώτη


Σε δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» αναφέρεται ότι ο ΟΗΕ ετοιμάζει την ανάρτηση των συντεταγμένων που του παρέδωσε η Τουρκία, για την οριοθέτηση κοινής ΑΟΖ, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της «κυβέρνησης» Σάρατζ και του Ερντογάν!

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε θα πρόκειται για επίσημο έγγραφο, πλέον,  του ΟΗΕ και η «συμφωνία» θα διαθέτει τη διεθνή αναγνώριση!!!

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε θα πρόκειται για το εναρκτήριο λάκτισμα του εδαφικού ακρωτηριασμού της πατρίδας μας.

Την ώρα που η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τις πραγματικές προθέσεις των φίλων της και συμμάχων της, έναντι της Τουρκίας, διαμηνύει ότι η Τουρκία απομονώνεται διεθνώς, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η Τουρκία, μεθοδευμένα και με τις πλάτες των «συμμάχων» της Αθήνας, επεκτείνει τις απαιτήσεις της καταργώντας στην πράξη συνθήκες και διεθνές δίκαιο.

Εμμονική στην άρνηση να ανακηρύξει ελληνική ΑΟΖ λύνει τα χέρια του Ερντογάν και αφήνει στο έλεος των αρπακτικών ελληνικές περιοχές.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι υπηρέτες αλλότριων συμφερόντων, οι οποίοι παριστάνουν την κυβέρνηση, πήραν τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ και προχωρούν ακάθεκτοι στον εδαφικό ακρωτηριασμό της χώρας μας.

Ο υπουργός εξωτερικών της χώρας μας –αυτός ο ανεκδιήγητος Δένδιας- επιχειρεί με τη στάση του να φανεί... αχαμνός διανοητικά και σαν να μην έχει επίγνωση της πραγματικότητας!

Είναι όμως αλήθεια ότι είναι τόσο ελλιπής νοητικά;

Κατά την ταπεινή μου γνώμη... όχι τόσο ώστε να μη βλέπει το πού οδηγούν τα γεγονότα.

Παλεύει όμως να μας πείσει ότι είναι ελλιπής!

Για να μείνει αφανής η πραγματικότητα ότι η στάση του είναι απόρροια  των εντολών που έχει πάρει από τα αφεντικά του!

Τους «συμμάχους» του, οι οποίοι (όπως μας τσαμπουνάει σε κάθε ευκαιρία) θα... σταθούν στο πλάι μας σε κάθε κίνδυνο που θα προκύψει από οπουδήποτε!!!

Έτσι, και φορώντας εκείνο το... χαρακτηριστικό χαμόγελο που τον διακρίνει, στήνει... γέφυρες «συνεργασίας» και «συνεννόησης» με αυτούς που έχουν ήδη αρχίσει την υφαρπαγή ελληνικών περιοχών!!!

Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν!

Εύχομαι το δημοσίευμα να μην είναι αληθές!

Αν πράγματι ο ΟΗΕ ετοιμάζεται για την ανάρτηση και τη δημοσιοποίηση (και άρα την επισημοποίηση) των συντεταγμένων που του παρέδωσε ο Ερντογάν, και το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν είναι... κίνηση λαγού για να μετρηθούν οι αντιδράσεις της κοινωνίας, με μια κυβέρνηση να είναι θεατής των γεγονότων, τότε θα πρόκειται για έγκλημα κατά της πατρίδας μας!

Θα πρόκειται για εσχάτη προδοσία!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου