Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Και ο βόθρος ακόμα, αηδίασε....

Λίλα Μήτσουρα


Ζουμ σε Λιγνάδη και Μενδώνη .

Εκεί στρέφουν την προσοχή μας, εκεί θέλουν να εστιάσουμε.

Η ροζ αντιπολίτευση για αυτό κάνει λόγο συνέχεια και μας ωθεί να βλέπουμε μόνο αυτό.

Ένα παιχνίδι είναι για αυτούς όλο αυτό, ένα παιχνίδι για την καρέκλα. Όλοι θέλουν να κάτσουν σε αυτήν, μόνο που ξεχνούν ότι στο τέλος για κάποιους γίνεται ηλεκτρική.

Αυτοί οι δύο, Λιγνάδης και Μενδώνη, δεν μπήκαν μόνοι τους εκεί, κάποιοι τους τοποθέτησαν. Κάποιοι που γνώριζαν αλλά έκαναν τον «κινέζο».

Γιατί αδιαφορούσαν. Και όταν αδιαφορείς σε τέτοιες περιπτώσεις σε βάζει αυτόματα στη θέση του θύτη.

Αυτή η κυβέρνηση έχει επιλέξει για πολύ σοβαρές θέσεις και υπουργεία, πρόσωπα ,δήθεν σοβαρά, μετρημένα, δήθεν θρησκευόμενοι, με δήθεν αρχές και αξίες, δήθεν άριστοι. Όλα ένα προσωπείο, μία μάσκα μόνο.

Για να κρύβουν το πραγματικό τους τερατώδες πρόσωπο. Είναι βιαστές. Είναι συμμορία βιαστών.

Βιαστές ,του πνεύματος, του μυαλού, της σκέψης, της λογικής, της ίδιας μας της ζωής.

Είναι άχρηστοι ,αχρείοι και είναι η αλήθεια αυτό και όχι δήθεν.

Η Κεραμέως ,βιάζει τα παιδιά μας ανερυθρίαστα. Τους βιάζει το μέλλον, τα όνειρα, τις ζωές.

Ο Άδωνης ,κάθε τι που έχει σχέση με το εμπόριο και τους μικρομαγαζάτορες και όχι τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Κυριολεκτικά τους πήδηξε τις ζωές και τους πετάει στο δρόμο με μικροεπιδόματα, σαν το κέρμα που πετάει ο πλούσιος στο ζητιάνο.»Πάρε και συ πτωχέ!».

Η Μενδώνη , η υπουργός πολιτισμού, ό,τι έχει σχέση με τον πολιτισμό και τις τέχνες ,το μισεί θανάσιμα και το καταστρέφει. Γιατί ο πολιτισμός διευρύνει το πνεύμα, γαληνεύει η ψυχή και σε ταξιδεύει. Ελευθερώνει το μυαλό και τη σκέψη. Και επιλέγει σε σπουδαίες θέσεις ,βρυκόλακες που τρέφονται με το αίμα παιδιών και ψυχών. Η κυρία Μενδώνη που ταύτισε τον απατεώνα με τον ηθοποιό...Η κυρία Μενδώνη,που αρχικά δεν γνώριζε τίποτα για την επικινδυνότητά του, αλλά μετά έμαθε...

Ο Σταικούρας, φέρνει τον νέο πτωχευτικό νομοσχέδιο  και βιάζει κάθε απλό Έλληνα που έχει καταφέρει να πάρει με αίμα και ιδρώτα ένα απλό σπιτάκι,λέγοντας ότι αυτό τον σώνει.

Ο Κικίλιας, πάλι ,βιάζει την υγεία μας, ασυνείδητα εντελώς, βιάζει και δολοφονεί έτσι απλά.

Ο Χρυσοχουντίδης πάλι, ο μεγάλος αδιάβαστος, εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι ειδικός στο να μας πηδάει τις ζωές γιατί βαριέται να διαβάσει. Έτσι απλά αρπάζει το μαστίγιο και βγάζει όλα του τα διαστραμμένα ένστικτα επάνω μας .

Είναι κυβέρνηση βιαστών της ζωής μας και της πατρίδας μας.

Είναι σκοταδιστές και προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό το σκοτάδι είναι το φως.

Βιάζουν και σκοτώνουν ,γιατί μπορούν.

Και κάποιος ηγείται σε όλο αυτό, είναι ο μαέστρος. Και όσο και αν ονειρεύεται λιακάδες και γαλανούς ουρανούς ,δημιουργεί σκοτάδι και θάνατο.

Αυτός ο μαέστρος , διευθύνει την ορχήστρα, αυτός επέλεξε αυτούς που έχει, αυτός στέκεται όρθιος σε υπερυψωμένο βάθρο και κατευθύνει τους παίκτες του.

Και οι άλλοι υπακούν και πράττουν.

Ουδείς αθώος από αυτούς.

Αλλά το να απαιτούμε να φύγει ο ένας παίκτης μόνο, δεν θα αλλάξει το ρυθμό της μουσικής ούτε το μουσικό τους έργο.

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, αν φύγει η Μενδώνη, θα σωθεί η κυβέρνηση; Γιατί μάλλον αυτό επιδιώκουν. Οι συμμμορίτες δίνουν τον δικό τους για να σώσουν την συμμορία τους!

Αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε είναι να φύγει σύσσωμη η ορχήστρα. Και ο προηγούμενος μαέστρος που δημιουργεί τις εντάσεις για έναν μόνο οργανοπαίχτη και όχι για όλους αυτούς, για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια ανώδυνα για αυτόν, έχει αφήσει μια παρακαταθήκη λίγων  ετών πίσω του και γνωρίζουμε καλά τα πεπραγμένα του.

Γνωρίζουμε και το δικό του έργο καλά, αλλά είναι λιγάκι περίεργο να στρέφει και αυτός την προσοχή μας σε ένα πρόσωπο μόνο κυβερνητικό και όχι σε όλη αυτήν την χουντική διεστραμμένη ορχήστρα και τον μαέστρο της.

Ο βόθρος άνοιξε και αυτό δεν είναι απαραίτητα μόνο κακό. Γιατί αν δεν ξεχείλιζε δεν θα τον καθαρίζαμε ποτέ! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπεις μέσα στα σκατά για να καθαρίσεις, αλλά είναι αναγκαίο για να μυρίσει πάλι όμορφα η γειτονιά μας.

Και τώρα που άνοιξε, θα βγάλει πολλά στη φόρα, γιατί αυτοί οι διεστραμμένοι συμμορίτες που μας κυβερνούν, στην αρχή παθαίνουν όλοι το σύνδρομο Χρυσούλα Διαβάτη, κανείς δεν ξέρει κανέναν και μετά κανείς δεν πέφτει μόνος του, τους παίρνουν όλους μαζί τους, όλο το παρεάκι τους.

Βάζουμε στολή, μάσκα ,γάντια και ορμάμε με αποφασιστικότητα μέσα σε αυτόν τον οχετό.

Καθαρίζουμε καλά και βρίσκουμε τι φταίει και βούλωσε και το διορθώνουμε.

Δεν κλαψουρίζουμε, δεν βογκάμε, δεν βρίζουμε μόνο, πράττουμε δυναμικά.

Και κυρίως δεν στρέφουμε την ματιά μας σε ένα μόνο σημείο του βόθρου.

Και ας βρωμάει σαπίλα και θάνατο ψυχών.

Παίρνουμε βαθιά ανάσα και ορμάμε μέσα να καθαρίσουμε και ναι αυτό μπορούμε να το κάνουμε και βρίζοντας, έτσι για εκτόνωση.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ ,ΟΥΡΛΙΆΖΟΥΜΕ!

Και προσέχουμε πλέον τι τρώμε, γιατί αυτό που εμείς τρώμε ,αυτό αφοδεύουμε και αυτό βουλώνει την αποχέτευση.

Και κάτι μου λέει πως αυτοί που επέλεξαν αυτήν την συγκεκριμένη ορχήστρα δεν έφαγαν απλό σανό….

Γαρνιρισμένο ήταν για να γίνει πιο δελεαστικό, άλλοι ας πούμε του βάζουν ροζ χρωματάκι για να γίνει πιο τραβηχτικό ρε παιδί μου, αλλά αυτό και αν πέφτει βαρύ στο στομάχι.

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι άνθρωποι επιμένουν να μπερδεύονται ανάμεσα σε δύο επιλογές ,με μπασταρδεμένες αξίες και έννοιες και δεν βλέπουν γύρω τους στον ανοιχτό ορίζοντα τα ζωντανά αυθεντικά χρώματα και τις υπόλοιπες επιλογές.

Προσοχή λοιπόν στο γαρνιρισμένο σανό, είναι δηλητηριασμένο και μπορεί να το φάμε χαλαρά όλοι μας.

Προσοχή γιατί εμείς επιλέγουμε μαέστρο …

ΥΓ:Δεν προσπαθώ να μειώσω τη σοβαρότητα του θέματος Λιγνάδη. Δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο που το έκανε, ούτε ένα μόνο που δεν γνώριζε δήθεν...Θα ήθελα όμως να δούμε όλο το πλάνο και η περιφερειακή μας όραση να είναι σε λειτουργία,για να φτάσει η κάθαρση σε βάθος.
Ελπίζω να καταλάβατε το πνεύμα μου.



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου