Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ντόρα Μπακογιάννη για υποκλοπές: Όποιος παραβιάσει το απόρρητο, 10 χρόνια φυλακή (VIDEO)

ΕλλάδαΆλλη μια αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίο η ΝΔ επιδιώκει να διαχειριστεί το θέμα των υποκλοπών -το οποίο έχει ασφαλώς αναδειχθεί σε μείζον θέμα Δημοκρατίας- ανέδειξε το ιστορικό στέλεχος και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα» στο φως, αναφορικά με τις υποκλοπές. Και αυτό διότι όποιο μιλήσει «πάει για κακούργημα», που σημαίνει ότι «εάν παραβιαστεί το απόρρητο» όσοι μιλήσουν «θα πάνε 10 χρόνια φυλακή.

Η ανάγνωση της Ντ. Μπακογιάννη είναι πλήρως εναρμονισμένη με το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το θέμα. Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός είχε, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπερασπιστεί την ΕΥΠ και τις παρακολουθήσεις, τις οποίες είχε χαρακτηρίσει «νόμιμες». Η συνέχεια αυτής της νομιμότητας είναι τα όσα δήλωσε η Ντ. Μπακογιάννη.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ντ. Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου της ΕΡΤ:

Ντ. Μπακογιάννη:
Τώρα υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα. Γιατί υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα; Διότι αυτός ο οποίος θα τα πει πάει για κακούργημα. Δηλαδή οι άνθρωποι οι οποίοι έχουνε διοικήσει την ΕΥΠ…

Δημοσιογράφος: Εννοείτε ότι πρέπει να κρατηθούν κάποια πράγματα απόρρητα -αυτό δεν εννοείτε;

Ντόρα Μπακογιάννη: Εκ των πραγμάτων! Διότι εάν παραβιαστεί το απόρρητο, αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε 10 χρόνια φυλακή. Και όπως καταλαβαίνετε δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει 10 χρόνια φυλακή.

 

Πηγή:imerodromos.grΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου