Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ



1.
Μέχρι τις εκλογές θα έχει αναστηθεί ο Περικλής για να προταθεί ως πρωθυπουργός. Αυτόν εννοούσε ο Ανδρουλάκης. Αν δεν γίνει αποδεκτός, υπάρχει η εναλλακτική του Μέγα Αλέξανδρου
 
2. Νέες αποκλειστικές αποκαλύψεις του Ευαγγελάτου. Η Ρωσίδα κατάσκοπος ήταν στενή φίλη της Πισπιρίγκου.
 
3. Βγάλε, ρε Αδωνη, ένα καλάθι με γαρίφαλα για τις πίστες να τους τρελάνεις όλους. Δώρο το σποτάκι του Μπουγά με την διαφήμιση του Τζάμπο.
 
4. Οσοι/ες βάζουν το πρώτο λάικ στον εαυτό τους θεωρούν ότι είναι γουρλήδες; Αν ναι, να τους καλέσω την Πρωτοχρονιά για ποδαρικό.
 
5. Τι ωραία χρόνια τότε που το μόνο που μας απασχολούσε ήταν σε ποια εκκλησία θα ψάλει τον Επιτάφιο ο Γαϊτάνος.
 
6. Ο μόνος λόγος που ο Λοβέρδος δεν θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ είναι για να πάρει το πριμ μεταγραφής αργότερα.
 
7. Σύγχρονο σύστημα τηλεμάθησης θα εγκαταστήσει στα σχολεία η Κεραμέως, με εμβέλεια από τον πίνακα μέχρι τα τελευταία θρανία
 
8. Ζω για τη στιγμή που θα μεσολαβήσει ο παπα Μιχάλης για να κάνει σασμό μεταξύ Πολάκη και Αδωνη και μετά να πανε μαζί στο καφενείο να πλακωθούν στις ρακές.
 
9. Η δικαιοσύνη εφαρμόζεται μόνο στην μπιρίμπα όπου όλοι παίρνουν από 11 χαρτιά και στον Αγιο Δομίνικο που οι παίκτες μοιράζονται εξ ισου την καρύδα.
 
10. Αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις συνομιλίες του σταθμάρχη, θα ειχε αποτραπεί το μοιραίο
 
11. Ο Ζαμέ Κορωπής υποσχέθηκε στον Κουτσούμπα ότι θα ψηφίσει ΚΚΕ, αν του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών
 
12. Με την ιδιωτικοποίηση του νερού θα συγκρούεται το καζανάκι με τη βρύση
 
13. Aυτό που ο Μπακογιάννης έτρωγε από άδειο πιάτο, το ‘χω πάθει με γκόμενο που έφυγε ξαφνικά και μιλούσα ακόμα μονη μου.
 
14. Περίεργος λαός αυτοί οι Γάλλοι. Αντί να κάθονται στο σπίτι τους να τρωνε φουαγκρά, βγαίνουν στους δρόμους και τρώνε χημικά. Πες κι εσύ, Σωτη.
 
15. Οι εταιρείες ενέργειας προσέλαβαν κατασκόπους για να μάθουν ποια απ’ αυτές ετοιμάζει την μεγαλύτερη λαμπάδα που θα δωρίσει στους συνδρομητές για το Δεύτε λάβετε φως. Αυτό σημαίνει υγιής ανταγωνισμός στον ιδιωτικό τομέα.
 
16. Το μόνο debate που θα γίνει θα είναι αυτό ανάμεσα στη Χαλιμά και τα παραμυθια της, τον Πινόκιο και τον βαρόνο Μυνχαουζεν. Συντονιστής ενας δημοσιογράφος των New York Times . Δεν τον ξέρετε
 
17. Θα κατέβω στις εκλογές με την υπόσχεση ότι θα δωσω xaplostres pass, και taperaki pass για την παραλία και θα πάρω αυτοδυναμία.
 
18. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει συνεργασίες αλλά κανείς δεν τον θέλει . 21 Μαϊου θα μοιάζει με την μικρή Ελένη που δεν θα γιορτάζει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της
 
19. Οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά. Ετσι δεν είναι κύριε Νίκο Χατζηνικολάου ;
 
20. Αποσύρονται ένας ένας οι επενδυτές από το Ελληνικό. Κινέζοι, Αραβες, προσφάτως και ελληνικές τράπεζες. Κρίμα γιατί οι Καρυάτιδες στους ουρανοξύστες θα ήταν μια παρηγοριά για αυτές που δεν μας δίνουν οι Εγγλέζοι.

21.
Εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, το πιο σύντομο ανεκδοτο. Για το τέλος με το ακαταδίωκτο των μελών, δεν γέλασε κανείς
 
22. Δοξολογία για να πέσουν οι τιμές των αμνοεριφίων οργανώνει ο Αδωνης τη Μ. Εβδομάδα. Θα ψάλει η Μανωλίδου: «Δεόμεθα πάντων των ποιμένων, κρεοπωλών και πολυκαταστημάτων του Μασούτη ίνα συγκρατήσωσι τας τιμάς και δυνηθώσι και οι πτωχοί φαγείν δύο οστά του οβελίου».

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 
Πηγή:




Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου