Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ


Η πολιτική είναι πολύ περίεργη τέχνη τελικά, θέλει ικανότητες ιδιαίτερες που αρκετές φορές αγγίζουν την σφαίρα της φαντασίας. Θέλει ηθοποιία, φωνή στεντόρεια, δυνατή. Θέλει να περνάς στα πλήθη αυτό που θέλεις, λέγοντάς τους αυτό που θέλουν να ακούσουν.

Ικανότητες ακατανόητες για εμάς τους κοινούς θνητούς, και επομένως μαγικές και με με δύναμη ελέγχου του μυαλού μας. Κάτι σαν και τους μάγους, στα Τσίρκα δηλαδή, που βγάζουν τον λαγό απ' το καπέλο.

Μάγοι υπάρχουν και καλοί, και κακοί, αλλά όταν ακούς την λέξη μαγεία, πάντοτε φέρνεις στο μυαλό σου την λέξη μαύρη, ξεχνώντας εντελώς την λέξη λευκή, λες και δεν υπάρχει τέτοια μαγεία πουθενά στον κόσμο αυτόν. Οι μαύρη μαγεία είναι κάτι σαν τα μαύρα μάτια Μαυρομάτα και γαλανομάτης γεννούν παιδί με μαύρα μάτια.

Είναι σαν και αυτό που λέει ο λαός "Με όποιον δάσκαλο καθίσεις κ.λ.π"

Για να πετύχεις όμως στο επάγγελμα του πολιτικού πρέπει να είσαι εκτός από μάγος και λαμόγιο, και όσο μεγαλύτερο λαμόγιο είσαι, τόσο καλύτερος πολιτικός γίνεσαι. Ο λαός πολλές φορές όταν λέει τσαρλατάνος εννοεί πάντα έναν μεγάλο πολιτικό, και έχει δίκιο.

Καμιά φορά όμως και τα καλύτερα λαμόγια την πατάνε, γιατί όπως λέει και ο λαός, αν πηδάς πολλά παλούκια, κάποιο θα σου θα μπει και στον κώλο στο τέλος, και αυτό είναι κανόνας γενικός, γιατί όπως λέει πάντα ο λαός, "Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".

Δέστε λοιπόν την ξεφτίλα ενός ανθρώπου, τι ανθρώπου, πολιτικού δηλαδή. Κι πείτε Μπράβο Σίμο, μπράβο αγόρι μου άξιος επαγγελματίας πολιτικός, Μέγας τσαρλατάνος.

Η ΣΦΗΚΑ Μέγας μάγος λοιπόν σήμερα, και σας παρουσιάζει το σόου με τίτλο : Η ξεφτίλα ενός πολιτικού.

Δείτε λοιπόν πως μπορεί να γίνει ρόμπα ένας πολιτικός σε ένα βίντεο 3ων λεπτών και 8 δευτερολέπτων.

Παρουσιάζουμε Σίμος Κεδίκογλου, ρόμπα εντός 3ων λεπτών

Τον άνθρωπο πρίν και μετά

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!!!