Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ευτυχώς που δεν είπατε την κακιά λέξη, κυρία Κωνσταντοπούλου!

Χρήστος Καϊστριώτης


Στην επιστολήμου, της 18ης Απριλίου, περιέγραψα τι θα έπρεπε και τι όχι, να σηματοδοτήσετε, συμβολίσετε και εξαγγείλετε, αλλά και τι να αφήσετε πίσω, με την ιδρυτική σας διακήρυξη. Όλα αυτά σύμφωνα με τη γνώμη μου, φυσικά.

Προχωρήσατε μόνο σε διαπιστώσεις, αυστηρή κριτική σχεδόν σε όλους, ανεξήγητες αποφάσεις και θολές εξαγγελίες. Ουδεμία έκπληξη, κυρία Κωνσταντοπούλου. Κάνατε αυτό ακριβώς που περίμενα!
Καμιά πίκρα και καμιά απογοήτευση δεν προσθέσατε με την διακήρυξη σας, στην ήδη δοσμένη πίκρα και απογοήτευση μου, εδώ και 6 χρόνια, μα δεν προσκομίσατε και την αύρα, οποιασδήποτε ελπίδας!

Δεν εξηγήσατε γιατί πρέπει να είστε χώρια από τον Λαφαζάνη και να συνεργαστείτε μετά, ούτε γιατί κάνετε το ίδιο με τον Βαρουφάκη. Κάτι βέβαια υποπτεύομαι, μα δεν έχει αξία να το αναφέρω, αφού όλοι το ίδιο υποπτεύονται!

Δεν σας προβλημάτισε η παρουσία του Νίκου Κωνσταντόπουλου και της Λίνας Αλεξίου στην αίθουσα, ούτε οι συνειρμοί που προκαλούν στους πολίτες. «Μα είναι γονείς μου!...Ήταν δυνατό να λείπουν από μια τέτοια εκδήλωση της κόρης τους;», θα μου πείτε.

Σωστά, μόνο που δεν σας ζητώ να πάψετε να έχετε τις σχέσεις που αρμόζουν σε μια οικογένεια, ούτε να ακυρώσετε το Κυριακάτικο τραπέζι. Αυτό που θα ήθελα, κυρία Κωνσταντοπούλου, ήταν να θυμηθείτε πως πέρα από γονείς σας, είναι πολιτικά πρόσωπα και όχι με τη γενική έννοια που είναι όλοι οι πολίτες.

Είναι πρόσωπα ενεργά πολιτικά, αλλά και καθεστωτικά, γνωστά και όχι αρεστά, στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που έχετε σκοπό να απευθυνθείτε! Ο πατέρας διατηρεί πολύχρονες και αγαστές σχέσεις, με εκλεκτά μέλη της ντόπιας Φεουδαρχίας και η μητέρα είναι μέλος του Ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, αρθρογράφος επί χρόνια [παλαιότερα] του κύριου άρθρου των «Νέων»- της δημοσιογραφικής ναυαρχίδας του καθεστώτος και απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου!

Δεν νομίζω να πιστεύετε, κυρία Κωνσταντοπούλου, πως οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, θα μπορούσε να γίνει μέλος του παραπάνω συμβουλίου, ούτε είναι πρέπον να κοροϊδεύετε [μαζί με άλλους] τον Ελληνικό λαό, πως οι εφημερίδες του ΔΟΛ μεταλλάχθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ προηγούμενα ήταν υπόδειγμα δημοσιογραφίας!!!

Δεν πιστεύω επίσης, πως μπορείτε να πείσετε πολλούς, για τις αντικειμενικές σας διαθέσεις στην πάταξη της διαπλοκής, όταν έχετε τέτοιου είδους οικογενειακές σχέσεις!

Ενώ όμως θεωρήσατε σωστό να παραβρίσκονται οι γονείς σας, στα γεννητούρια του Κόμματος, με τους όποιους συμβολισμούς, θεωρήσατε και απαραίτητο να δώσετε ορισμούς, για το «ποιος είναι και ποιος δεν είναι Αριστερός» και να κατακεραυνώσετε το τεράστιο κομμάτι των Ελλήνων Πολιτών, που απείχαν από τη διαδικασία των εκλογών!

Από ποια άραγε αγωνιστική και μαρτυρική- Αριστερή σας πορεία, προκύπτει τέτοιο δικαίωμα; Ακόμα όμως και αν το είχατε, τότε ήταν που δεν θα προχωρούσατε σε τέτοιο ατόπημα, αλλά θα προσπαθούσατε να διερευνήσετε τα αίτια, αυτής της εκλογικής συμπεριφοράς.

Αντίθετα εσείς, Απαιτήσατε να σας εμπιστευτούν οι Πολίτες, όπως η αυστηρή δασκάλα απαιτεί υπακοή από τους μαθητές της!!!! Πως θέλετε να σας εμπιστευθούμε, κυρία Κωνσταντοπούλου; Όπως εμπιστευθήκαμε τον Σύριζα; Νισάφι πια!...Σταματήστε να μονοπωλείτε, εσείς και η Κοινωνική σας τάξη, όλα τα χρώματα του πολιτικού μας τόξου! Εσείς είστε η Δεξιά, εσείς το Κέντρο, εσείς και η Αριστερά!!!! Αφήστε και κάτι για μας!

Το σημαντικότερο όμως, είναι αυτό που Δεν είπατε, μετά απ’ αυτά που είπατε και εξηγούμαι. Απαριθμήσατε όλες σας τις διαπιστώσεις για τα κακώς κείμενα της χώρας και εξαγγείλατε εκστρατεία επαναφοράς της Δημοκρατίας και διεκδίκησης των ζωών που μας έκλεψαν.

Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο από τις Διαπιστώσεις σας, αφού και μείς τις ίδιες έχουμε κάνει. Το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού και είναι η οπτική με την οποία βλέπετε την απελευθέρωση της χώρας. Βλέπετε μια απέραντη αίθουσα δικαστηρίου, στην οποία εσείς και οι συνεργάτες σας θα παλέψετε για τη νομιμότητα που παραβιάστηκε, τα δικαιώματα που καταπατήθηκαν, την ελευθερία που έγινε σκλαβιά! Είναι δυνατό, κυρία Κωνσταντοπούλου, να πιστεύετε κάτι τέτοιο;

Είναι δυνατό να πιστεύετε πως μπορούν, αυτός ο λαός και αυτή η χώρα να ξαναγεννηθούν, κουβεντιαστά; Είναι δυνατό να το πιστεύετε, όταν ο Συριζα εξευτελίστηκε και έγινε χλεύη των ηττημένων, για πολύ λιγότερα; Είναι δυνατό να πιστεύετε πως όλα αυτά που εξαγγείλατε, τα πολλά και ορθά, μπορούν να διεκδικηθούν εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Θα διώκετε δηλαδή εσείς, τους ντόπιους συνεργάτες της Μέρκελ και του ΔΝΤ και αυτοί θα σας κοιτούν αδιάφορα; Θα μοιράζετε ξανά την εγχώρια πίττα και αυτοί θα παρακολουθούν μέσα στην καλή χαρά, το Ελληνικό Πείραμα;

Γιατί φοβάστε, κυρία Κωνσταντοπούλου, να πείτε την λέξη «Έξοδος»; Σας είπαν στα σχολεία που πήγατε, πως είναι κακιά λέξη; Τι προτείνετε δηλαδή; Να είμαστε έγκλειστοι σε Στρατόπεδο Συγκέντρωσης και να μην σκεφτόμαστε την απόδραση, αλλά να κάνουμε μήνυση στους Δεσμοφύλακες; Φανταστήκατε ποτέ το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ να χτυπά μόνο τους συνεργάτες των Γερμανών και οι τελευταίοι να παρακολουθούν χαμογελαστοί;

Συνεχίζετε, κατά περίεργο τρόπο, το λάθος του Σεπτέμβρη, όταν αποφύγατε με μισόλογα και Μπούρδες να τοποθετηθείτε καθαρά, πράγμα που πληρώσατε. Ο Λαπαβίτσας παραδέχτηκε δημόσια, μετά τις εκλογές, τις Θολές σας θέσεις και την απόρριψη τους από το εκλογικό σώμα, αλλά όπως φαίνεται δεν διδαχτήκατε!

Ο Λαφαζάνης βέβαια, τα τελευταία 24ωρα μιλά καθαρά για έξοδο και εθνικό νόμισμα, όπως πάντα όμως χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα! Ως φτηνός πολιτικάντης, δυστυχώς, που πανικόβλητος από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, πάει πιο…. Αριστερά!!!!!!!

Απορώ αλήθεια, κυρία Κωνσταντοπούλου, αν γνωρίζετε πως την τελευταία τετραετία, έχει παγιωθεί ένα ποσοστό πάνω από το 30% του εκλογικού σώματος, που ζητά σαφέστατα την Έξοδο από το Δ! Ράϊχ, με ότι αυτό σημαίνει! Υπάρχει όμως και άλλο τόσο, που προέκυψε από το περσινό Δημοψήφισμα και που θα προσχωρήσει σ’ αυτή τη θέση, αν πεισθεί από έναν σοβαρό Κινηματικό φορέα, με θέσεις κρυστάλλινες και Οραματικές.

Γιατί φοβάστε την λέξη, κυρία Κωνσταντοπούλου; Μήπως επειδή αν κάποτε έπαιρνε σάρκα και οστά, θα παρέσυρε στο διάβα της Ολόκληρο το εγχώριο Φεουδαρχικό Σύστημα, που εσείς επιθυμείτε Μόνο να μπαλώσετε;

Ας είναι! Καλό όμως είναι να γνωρίζετε, πως η εποχή της αθωότητας και του ψιλοβολέματος έναντι πινακίου φακής, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί! Η σχέση σας με την Κοινωνία είναι από ελάχιστη έως μηδαμινή και Δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις. Όταν αυτή η Κοινωνία ξεπεράσει όσα την χώρισαν, κατά την Σάπια Μεταπολίτευση και αντιληφθεί όσα σπουδαία πλέον την ενώνουν, θα βγάλει από τα σπλάχνα της αυτούς που θα την οδηγήσουν στην Απελευθέρωση, αγωνιζόμενη έξω, στον καθαρό αέρα, για τα Λαϊκά συμφέροντα και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων, για να σώσει την χαμένη τιμή της Παρασιτικής Αστικής Τάξης!

Καλό Πάσχα σε Όλους όσους αγωνιούν γι’ αυτόν το τόπο και όλους όσους υποφέρουν από Ξένους και Ντόπιους Δυνάστες. Καλή Ανάσταση!

kaistriotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου