Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Λαγός των ναζιστών

Ελλάδα


O ναζιστής βουλευτής, Γιάννης Λαγός, που μαζί με ομάδα χρυσαυγιτών τραμπούκιζαν σήμερα σε σχολείο στο Πέραμα, επειδή θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα, έχει κι άλλες «δραστηριότητες» (ως ναζιστής πάντα). Ας θυμηθούμε μόνο ορισμένες από αυτές. Είναι αποκαλυπτικές όχι μόνο για το Λαγό, αλλά για το σύνολο της Χρυσής Αυγής. Ο Λαγός είναι ένας από αυτούς. Ένας από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

«Τους μακελέψαμε»

Μηνύματα που αντάλλαξαν Λαγός – Δεβελέγκος το βράδυ της επίθεσης στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, όπως τα αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών. Δείτε τους διαλόγους όπως τους αποκάλυψε η εφημερίδα. Ολόκληρο το ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη ΕΔΩ.


Κι εδώ ο Λαγός

Βίντεο με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να τάζουν υποστήριξη ενάντια στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ. Ο Λαγός, «φυσικά, εκεί.


Ηχητικό ντοκουμέντο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών, για τη δολοφονική επίθεση των φασιστών στα μέλη του ΠΑΜΕ.

Μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ.

Όπως είχε αποκαλυφθεί αυτός που περιγράφει τα «κατορθώματα» των φασιστών είναι ο Γ. Λαγός.

Έτσι κλείνουν τις δουλειές με εφοπλιστές

Ένα άλλο αποκαλυπτικό βίντεο. Ο Γιάννης Λαγός, λέει ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή έχει άμεση σχέση με εφοπλιστικά συμφέροντα: «Μας έχουν ζητήσει συνάντηση κάτω, άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να φέρουνε πλοία, είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, θα κάνουμε συνάντηση μαζί τους πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα, Nα καταφέρουμε να ξεκινήσει η δουλειά». Το βίντεο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα jailgoldendawn.com («Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος»).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του jailgoldendawn.com το βίντεο είναι από τις 7 Ιουλίου 2015. Όπως παρακολουθήσατε ο φασίστας Λαγός επαναλαμβάνει τη δήλωση περί «λακέδων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που θα εξαφανιστούν από το λιμάνι».

Πηγή: imerodromos.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου