Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

EOK: Η νεκρανάσταση της ναζιστικής φαντασίωσης!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Αντί να κρυφτούν από προσώπου γης, σκεπάζοντας το αποτρόπαιο θέαμα του προσώπου τους, έχουν το θράσος να προετοιμάζουν πανηγυρισμούς για τα 60χρονα της δημιουργίας της σημερινής Ευρωπαϊκής (τους) Ένωσης!

Ήταν η 25η Μαρτίου του 1957 όταν συγκεντρώθηκε στη Ρώμη όλο το enfant gateaux του ευρωπαϊκού ναζισμού, για να υπογράψει την περίφημη Συνθήκη της Ρώμης, με την οποία δημιουργήθηκε το σημερινό τέρας, έχοντας τις υπογραφές των εκπροσώπων της Δυτικής Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. Πρώτα το ονόμασαν ΕΟΚ, για να το εξελίξουν σ’ αυτό που είναι σήμερα.

Νονός του κειμένου που υπεγράφη ως «Συνθήκη της Ρώμης» ήταν ο Walter Hallstein, εξέχων καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη ναζιστική Γερμανία και ένας από τους πρωτεργάτες των διαπραγματεύσεων μεταξύ Χίτλερ και Μουσολίνι!

Είναι ο άνθρωπος που σε ομιλία του σε γερμανικό πανεπιστήμιο, στο οποίο φοιτούσαν οι γόνοι των στελεχών του ναζισμού, έκανε λεπτομερή περιγραφή της νομικής δομής της μελλοντικής Ευρώπης, υπό τον έλεγχο του Χίτλερ και του καρτέλ της IG Farben.

Ποια ήταν η Farben;

Ήταν το τεράστιο βιομηχανικό συγκρότημα χημικών προϊόντων που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από κρατούμενους του Άουσβιτς, που 25.000 (ναι, είκοσι πέντε χιλιάδες) απ’ αυτούς άφησαν την τελευταία πνοή τους στους τοίχους του εργοστασίου που έχτιζαν. Ενός εργοστασίου στο οποίο δούλευαν 85.000 κρατούμενοι των στρατοπέδων και που τελικά έγινε ο δολοφόνος εκατομμυρίων άλλων συγκρατουμένων τους, αφού το κύριο προϊόν που παρήγαγε ήταν το θανατηφόρο αέριο Zyklon B, με το οποίο τα ναζιστικά θηρία εξόντωναν μαζικά τους κρατουμένους των στρατοπέδων!
Σήμερα ζει και βασιλεύει το… «σφαγείο» της Φάρμπεν!

  • Μόνο που το… εξάγνισαν, αλλάζοντάς του όνομα και ονομάζοντάς το Bayer!
  • Όπως εξάγνισαν και το Δ’ Ράιχ, μετονομάζοντάς το σε… Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αυτό το πρόσωπο -ο W. Hallstein- μετά την κατάρρευση της ναζιστικής Γερμανίας, έγινε ο εξ απορρήτων σύμβουλος(!) του προέδρου της Δ. Γερμανίας Αντενάουερ και κύριος διαμορφωτής της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Αυτό το πρόσωπο είχε σαν συνεργάτες της προετοιμασίας της συνάντησης της Ρώμης και της σύνταξης του τελικού κειμένου της Συνθήκης, «εξέχουσες προσωπικότητες» της ναζιστοκρατούμενης Ευρώπης.

Τον Ιταλό Gaetano Martino, στέλεχος του φασιστικού καθεστώτος του Μουσιλίνι, το Γάλλο Antoine Pinay, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του φιλοναζιστικού καθεστώτος του Βισσύ, το συντηρητικό Joseph Beck από το Λουξεμβούργο, τον τραπεζίτη Willem Beyen από την Ολλανδία και το Βέλγο Paul Henri Spaak, που αργότερα έγινε και ο πρώτος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ!

Όλα αυτά τα καλόπαιδα -και εκατοντάδες άλλα που δεν είναι ώρα να τα αναφέρουμε- είναι αυτοί που ανέλαβαν το έργο της νεκρανάστασης της χιτλερικής φαντασίωσης, με όπλα, τώρα, όχι το Zyklon B, αλλά τις τράπεζες και τα… «δάνεια»!

Γι’ αυτής της συνθήκης τον εορτασμό, ετοιμάζονται, πυρετωδώς, οι Βρυξέλλες, έχοντας έτοιμο για προσυπογραφή από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, πανηγυρικό κείμενο, με υμνητικές αναφορές σε όλους τους πρωτεργάτες της σύμπηξης του μορφώματος!

Αυτές τις ίδιες μέρες που ο ελληνικός λαός θα γιορτάζει τον αγώνα των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων του 1821, που προσέφεραν τη ζωή τους ανάλωμα στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, η κυβέρνηση θα προσυπογράφει ύμνους για τους σύγχρονους σφαγείς του ελληνικού λαού, αλλά μόνο… «αν μέχρι την ημέρα εκείνη έχει υπογραφεί και κλείσει η β’ αξιολόγηση» (!), σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Την ώρα που θα παρακολουθεί την πανηγυρική δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, την ίδια ώρα θα κρατά και το μολύβι για την υπογραφή του «πανηγυρικού» της ίδρυσης του ναζιστικού μορφώματος!

Στο ίδιο βάζο οι αγώνες του 1821, με τα φίδια του ναζισμού και της νεοαποικιοκρατίας! Στο ίδιο βάζο το αίμα των αγωνιστών-ηρώων του 1821, με το Zyklon B του Χίτλερ! Όλα προσφορά στο βωμό της «δόσης» τους!

Όλα στο ξεπούλημα, όλα στην πιάτσα της αναξιοπρέπειας και τη δυσωδία της εθελοδουλείας!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου