Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Το City Plaza είναι μια καλοστημένη μπίζνα, μαφιόζικου τύπου!

Αλίκη Παπαχελά


Αυτά που όλοι ξέρουν και κανείς δεν καταγγέλλει, αλλά συγκαλύπτει με την σιωπή του, δεχόμενος απειλές για την ζωή του, της οικογένειάς του, την δουλειά του και την οιαδήποτε υπόστασή του. (Καθόλου τυχαία κάποιες άλλες καταλήψεις όπως πχ της Νοταρά δεν θέλουν ούτε να τους δουν ζωγραφιστούς και τους πετάνε έξω απ τις συνελεύσεις.)

►Το City Plaza μόνο χώρος στέγασης προσφύγων δεν είναι. Είναι διεθνές κέντρο human trafficking, σεξουαλικών σκανδάλων και ναρκοσκανδάλων, μέχρι και κακοποίησης παιδιών.

►Στο City Plaza δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ούτε μισός πρόσφυγας. Μόνο λίγοι οικονομικοί μετανάστες απ το Πακιστάν, το Μαρόκο, το Ιράν, όμηροι των καταπατητών για βιτρίνα. (Καθόλου τυχαία ότι όποιος πάει εκεί του απαγορεύεται να ανέβει πάνω απ τον 1ο και του δείχνουν μόνο την φτιαχτή εικόνα που θέλουν να πλασάρουν.)

►Η καταπάτηση City Plaza διατάχθηκε και καλύπτεται πλήρως απ την κυβέρνηση. Όποιος δικαστικός ή αστυνομικός λειτουργός υπάκουσε κι έθαψε εισαγγελικές εντολές και αστυνομικές παρεμβάσεις προήχθη σε βαθμό και μισθό, όποιος πήγε κόντρα απειλείται ή εξαφανίστηκε.

►Το City Plaza είναι μια καλοστημένη μπίζνα, μαφιόζικου τύπου με πολύ καλό μάρκετινγκ, που μεταξύ άλλων βοηθάει σε διακίνηση μαύρου χρήματος ξένων ιδρυμάτων και ΜΚΟ με λογαριασμούς με ξένους κωδικούς.

►Το City Plaza είναι ορμητήριο πολιτικών συνεργασιών και παιχνιδιών διαχείρισης πλήθους.

►Στο City Plaza πάνω από 50 δωμάτια είναι κατειλημμένα από "αλληλέγγυους" απ όλον τον κόσμο, κυρίως νέες κοπελίτσες απ την Βόρεια Ευρώπη, που με την δικαιολογία ότι έρχονται να στηρίξουν την κατάληψη, κάνουν τζάμπα διακοπούλες, υποκύπτοντας βεβαίως και στις σεξουαλικές ορέξεις κάποιων εκ των κεφαλών. Παγκοσμιοποίηση...

►Το City Plaza είναι η έδρα κάτι Κορωνάκηδων και λοιπών που έφτιαξαν και εταιρεία που παίρνει απ ευθείας αναθέσεις από δήμους προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο δήμος Χαλανδρίου, και εκδοτικούς οίκους όπως ο ΚΕΔΡΟΣ.

►Το City Plaza προσπαθούν να το κάνουν και γενικά κέντρο εκδηλώσεων και πολιτιστικών, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις ζωγραφικής, προσπαθώντας έτσι να ενισχύσουν την "αλληλέγγυα ανθρωπιστική και πολιτιστική" του υπόσταση.

►Το City Plaza δεν έχει καμία απολύτως νομική υπόσταση, παρά ταύτα κάνει εμπόριο προϊόντων μέχρι και λειτουργεί ως καφετέρια ή εστιατόριο, φυσικά χωρίς αποδείξεις και χωρίς το ΣΔΟΕ να το ακουμπάει.

►Το City Plaza λειτουργεί χωρίς καμία άδεια απ τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η άδεια λειτουργίας κτιρίου, η Πυροσβεστική και άλλες κρίσιμες υπηρεσίες των οποίων η άδεια είναι απαραίτητη για να προστατευτεί όποιος κινείται εκεί μέσα. Και φυσικά το οτιδήποτε συμβεί βαρύνει τον ιδιοκτήτη (που αν το λειτουργούσε χωρίς όλα αυτά θα του το είχαν κλείσει απ την πρώτη μέρα). Επίσης έχει παράνομα συνδέσει νερό και ηλεκτρικό των οποίων τους λογαριασμούς όχι μόνο δεν καλύπτει αλλά βαρύνουν τον ιδιοκτήτη μαζί με όλους τους σχετικούς φόρους που ακολουθούν το ακίνητο.

►Το City Plaza είναι ορμητήριο λαμόγιων και μαφιόζων που καμία σχέση δεν έχουν με τα κινήματα και την ανθρωπιά.

Και τώρα περιμένω τα γνωστά γλέντια. Φασίστω κλπ κλπ.

Πονάει η αλήθεια, μάτια μου, πονάει.

Επίσης μη μου ζητήσει κανείς "αποδείξεις" για όσα λέω! Είναι γνωστό οι Μαφίες και τα ξεπλύματα λειτουργούν χωρίς αποδείξεις. Κι ο Καπόνε από απόδειξη την πάτησε. Νόμος!



Αλίκη Παπαχελά: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου