Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Φίλοι του Παντελή Νταβανέλου, από την Κρήτη, «επικήρυξαν» τα φασιστοειδή καθάρματα

Ελλάδα

Βάστα ρε φίλε δυνατά, σαν σιδερένια πόρτα, κι έχουν οι φίλοι σου καρδιά, να γίνεις όπως πρώτα / Κρητική μαντινάδα


Δεν θα ήταν υπερβολή αν γράφαμε ότι φίλοι του Παντελή Νταβανέλου, από την Κρήτη, «επικήρυξαν» τα φασιστοειδή καθάρματα που ξυλοκόπησαν άγρια τον εργαζόμενο στον ρ/σ «Στο Κόκκινο».
Κι αυτό, γιατί όπως λένε, ο Παντελής είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, γίνεται αμέσως συμπαθής σε όποιον τον γνωρίσει, κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όποια παρέα και να βρεθεί.

Εχουν κινήσει λοιπόν «γη και ουρανό», οι Κρητικοί φίλοι του, για να εντοπίσουν τα θρασύδειλα τσογλάνια που χτύπησαν έναν εργαζόμενο, για τον οποίο όλο το επαγγελματικό και κοινωνικό του περιβάλλον μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Ας ευχηθούν οι δράστες της φασιστικής μαφιόζικης αυτής επίθεσης, να μην γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, γιατί τότε θα δικαστούν με τον «Κρητικό ποινικό κώδικα» και κανένας δεν θα ήθελε να είναι στην θέση τους.

Υ.Γ. Στην αρχική φώτο ο Παντελής Νταβενέλος (δεύτερος από δεξιά) στην μάζωξη που οργανώσαμε, στο συντροφικό μας στέκι Χαγιάτ, στα Εξάρχεια, μετά την παρουσίαση του τετάρτου βιβλίου του συντρόφου Κωστή Μουδάτσου «ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ».

Πηγή: tsak-giorgis.blogspot



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου