Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δημοψήφισμα

Ισίδωρος Νερούτσος


Επέτειος σήμερα του μεγάλου και νικηφόρου δημοψηφίσματος της 6ης Ιουλίου 2015.

Μια πρωτοφανής λαοθάλασσα ανθρώπων αποφασισμένων για Δημοκρατία, ελευθερία. Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ τους εκβιαστές. Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη. Αρετή και τόλμη όμως διέθετε μονόπλευρα μόνο αυτός ο υπέροχος κόσμος.

Δόθηκε από τον λαό το μεγάλο δώρο. Η μεγάλη και συντριπτική λαϊκή δύναμη.

Ο λαός αυτός διέθετε τα προσόντα για να είναι ελεύθερος. Δυστυχώς αυτοί που τον κυβερνούσαν δεν διέθεταν αντιστάσεις. Δεν διέθεταν αρετή ούτε τόλμη, παρά τις διακηρύξεις τους. Πρόδωσαν και πέταξαν τον λαό στον κάδο της απελπισίας και της απογοήτευσης.

Όμως η περίοδος της λαϊκής εσωστρέφειας και του καταθλιπτικού απομονωτισμού, θα λάβει κάποτε τέλος. Ο λαός δεν θα ξεχάσει την προδοσία. Αυτή έχει καταγραφεί στις σελίδες τις ιστορίας. Ο λαός θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Ο λαός δεν πρέπει ούτε μπορεί να ανεχθεί πλέον την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση του και ούτε μπορεί να επιβραβεύσει εκλογικά όλους τους υπεύθυνους που τον αγνόησαν και τον πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων.

Αυτοί που πρόδωσαν κατά καιρούς την λαϊκή εντολή δεν πρέπει ποτέ να επιβραβεύονται. Θυμηθείτε! Τον λαό δεν τον αγνόησε μόνο η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Τον λαό και το ΟΧΙ το αγνόησαν και οι λοιποί συνδαιτυμόνες του προεδρικού τραπεζιού. ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ Ν.Δ.




Ισίδωρος Νερούτσος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου