Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Οι λαθροεισβολείς του ΝΑΤΟ και των πολυεθνικών

Αναστασία Βούλγαρη


Σ' ένα βουνό με αρχαία δέντρα πιάνει φωτιά και τρέχουν τα ελάφια κι οι αλεπούδες να σωθούν από τις φλόγες, και ορμάνε στις αυλές των σπιτιών για να σωθούν. Δεν είναι εισβολείς τα ελάφια κι οι αλεπούδες, αλλά ζητάνε καταφύγιο για να μην καούν ζωντανά.

Έτσι και οι πρόσφυγες που τρέχουν να σωθούν από τις βόμβες του ΝΑΤΟ και φτάνουν στις ακτές μας, δεν είναι «λάθρο» ούτε εισβολείς. Καταφύγιο ζητάνε για να ζήσουν.

  • Λαθραίοι εισβολείς είναι εκείνοι που βομβαρδίζουν και που όπλισαν τα χέρια των τζιχαντιστών, για να εξανδραποδίσουν πόλεις, να κονιορτοποιήσουν αρχαία αγάλματα και να σβήσουν τα χνάρια της ιστορίας του ελληνισμού στην Ανατολή.
  • Λαθραίοι εισβολείς στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη με βόμβες και σφαίρες κατέστρεψαν αρχαίους πολιτισμούς και λαούς. Κατέστρεψαν οικονομίες πάμπλουτων χωρών που οι λαοί τους άλλοι ζούσαν καλά κι άλλοι ευημερούσαν. Τρέχουν στα μέρη μας για να σωθούν οι λαοί. Δεν είναι λαθροεισβολείς.
  • Λαθραίοι εισβολείς των πολυεθνικών στήνουν εμφυλίους στην Αφρική, για να αρπάξουν τα διαμάντια, τον χρυσό κι όποιον πλούτο έχουν οι χώρες ή διώχνουν βίαια φυλές από τον τόπο τους, για να τους πάρουν τη γη τους. Τους σπρώχνουν στα άνυδρα μέρη. Τρέχουν οι ντόπιοι να βρουν νερό. Και ξεχύνονται προς τα μέρη μας για να βρούνε έναν τόπο να ζήσουν, τώρα που δεν έχουν ούτε χωριό, ούτε καλύβι.

Δεν είναι «λάθροεισβολείς» οι λαοί. Κυνηγημένοι άνθρωποι είναι.

Οι λαθροεισβολείς είναι το ΝΑΤΟ και οι πολυεθνικές. Οι λαοί της Δύσης ευημερούν από τον πόλεμο και το εμπόριο θανάτου. Αλλά δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους, ούτε το αποτέλεσμα. Ξεκληρίζουν τους λαούς της Ανατολής και μετά δεν τους θέλουν στις τεχνολογικά ανεπτυγμένες χώρες τους, όπου ζουν, με τον χάρακα και τον διαβήτη και με τους άτεγκτους νόμους, μιαν άτεγκτη ζωή με ανένδοτη σκληρότητα.

Και μην κλαίγονται οι Δυτικοί ότι κινδυνεύει ο πολιτισμός τους. Οι Σύριοι, οι Ιρανοί, οι Ιρακινοί είναι αρχαία έθνη και είχαν πολιτισμό αιώνες πριν τους Δυτικούς. Δεν έχουν ανάγκη τον πολιτισμό τους.

Μήπως τα Νατοϊκά αεροπλάνα δεν είναι αμερικανικά, γαλλικά, ιταλικά, κλπ.; Μήπως η Ελλάδα δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Είναι. Τι κι αν τα δικά μας αεροπλάνα δεν βομβαρδίζουν. Από την Κρήτη δεν απογειώνονται; Είμαστε ή δεν είμαστε συνένοχοι;

Όσοι Έλληνες συμμετέχουν σ' αυτό το ρατσιστικό παραλήρημα, που πνίγει την Ευρώπη και την Ελλάδα, θα πρέπει να ντρέπονται.

Το επιχείρημα για την κακή μουσουλμανική θρησκεία είναι ψευδές. Έλληνες και μωαμεθανοί ζήσαμε αιώνες στην Ανατολή ειρηνικά και με συνεργασία. Κι αλήθεια, οι χριστιανοί που υπάρχουν ανάμεσα στους μετανάστες και στους πρόσφυγες; Ούτε αυτούς τους συμπονάμε;

Σήμερα ο λαός του Βερολίνου και ο λαός της Πολωνίας βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά του ρατσισμού.

Είμαστε μαζί τους.

Είμαστε ενάντια στις βιομηχανίες του θανάτου. Από εκεί ξεκινάει το κακό.

«Οι βιομηχανίες θανάτου να γίνουν βιομηχανίες ειρήνης» Μίκης.



Αναστασία Βούλγαρη: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου