Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ό,τι κι αν κάνουν, αργά η γρήγορα, ο ελληνικός λαός θα σηκωθεί πάλι.

Προκόπης Μπίχτας


Με αφορμή τα Κίτρινα Γιλέκα:

Υπάρχουν πολλοί που ξεχνούν ΣΚΟΠΙΜΑ ή όχι, τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των πλατειών που έγιναν ελάχιστα χρόνια πριν και ξεπέρασαν σε διάρκεια τον γαλλικό Μάη του '68.

Επίσης "ξεχνούν" την μεγαλειώδη αντίσταση του ελληνικού λαού στην πρωτοφανή σε ένταση και έκταση, τρομοκρατική προπαγάνδα διεθνών και εγχώριων κύκλων εν όψει του δημοψηφίσματος του 2015.

"Ξεχνούν" το τρομοκρατικό κάπιταλ κοντρόλ και τις εικόνες των γιαγιάδων και των παππούδων, που περίμεναν αγόγγυστα μπροστά στα ΑΤΜς, αψηφώντας την κούραση της ηλικίας τους και, με τον δικό τους, ήσυχο και πεισματάρικο τρόπο, περνούσαν το μήνυμα "δεν θα περάσουν".

"Ξεχνούν" τις μεγάλες συγκεντρώσεις, λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα και "ξεχνούν" το 62% του ΟΧΙ, που έγινε μόλις πριν από 3 χρόνια κι άφησε άφωνους και τρομαγμένους την γερμανική παγκοσμιοποίηση και την αμερικανική Νέα Τάξη.

Αυτοί οι πολύ φλογεροί κατήγοροι "δεν" ξέρουν ότι οι λαοί, όταν προδίδονται ύστερα από μεγάλους αγώνες, καταλαμβάνονται από κούραση και αποσύρονται για λίγο.

Όμως ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα διάλειμμα και τρέμουν την στιγμή που οι αγώνες θα ξεκινήσουν πάλι.

Ξέρουν και ρίχνουν όλες τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν τον ελληνικό λαό γονατισμένο. Ενεργοποιούν κάθε μέσο, έχουν εξαγοράσει κάθε κομματική και συνδικαλιστική ηγεσία, τον βρίζουν αδιάκοπα, του φορτώνουν κάθε απίθανη κατηγορία κι ευθύνη, του δημιουργούν όλο και περισσότερο οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα, τον οδηγούν σε ψυχιάτρους και την αυτοκτονία, στρέφουν εναντίον του κάθε οικονομική και πολιτική δύναμη και κάθε λούμπεν στοιχείο, ώστε να μην έχει την δύναμη να σηκωθεί ξανά.

Πληρωμένοι συνεργάτες, πουλημένα πολιτικά κόμματα, κάθε είδους οργανώσεις και "συλλογικότητες", και απλήρωτοι, αφελείς, χρήσιμοι ηλίθιοι τους βοηθούν με μεγάλο ζήλο.

Ό,τι κι αν κάνουν, αργά η γρήγορα, ο ελληνικός λαός θα σηκωθεί πάλι.



Προκόπης Μπίχτας: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου