Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δεν ήξερε! Δεν Ρώταγε;

Ισίδωρος Νερούτσος


Ναι καλά καταλάβατε. Για τον Πάνο Καμένο μιλώ.
Πόθεν οδηγούμενος, ένας πούρος νεοφιλελεύθερος δεξιός πολιτικός και αποφάσΙσε να συνκυβερνήσει με έναν υποτιθέμενο τέως ψευδοαγωνιστή της Κομουνιστικής αριστεράς;

Το βιογραφικό του οπορτουνιστή Τσίπρα, μετά το ιστορικό δημοψήφισμα του 2015, ξεδιπλώθηκε και αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις, του μέχρι τότε θεωρούμενου, από εμάς τους αφελείς και το λαϊκό κίνημα, ως αγωνιστή της δημοκρατίας και του Επιστημονικού Σοσιαλισμού.

Μάλλον προσποιείται ο Κύριος Καμένος, όταν κάνει ότι ότι δεν κατάλαβε, ότι η εκπαραθύρωση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, του ευεργέτη του Τσίπρα, Αλέκου Αλαβάνου, δηλαδή του ανθρώπου, που τον είχε προτείνει για πρόεδρο του ΣΥΝ, φανέρωσε τις προσωπικές του καριερίστικες φιλοδοξίες, σε βάρος του πρωτεύοντος αξιακού στοιχείου της αριστεράς, που είναι η συντροφικότητα.

Δεν κατάλαβε ο Κύριος Πάνος, ότι μετά το δημοψήφισμα του 2015, ο δήθεν δημοκρατικός λαϊκός ηγέτης, αγνόησε την λαϊκή βούληση, αγνόησε το Κόμμα του,τα μέλη και την Κεντρική του επιτροπή και συμφώνησε με όλη την κεντροδεξιά αντιπολίτευση, να ψηφίσουν όλοι μαζί το νέο μνημόνιο.

Δεν κατάλαβε ότι και ο ίδιος ο Καμένος και το κόμμα του, είχαν δηλώσει αντιμνημονιακοί και ότι αγνόησαν κι αυτοί την βούληση του λαού.

Δεν διέκρινε ότι κατά τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη χάσει πολλές χιλιάδες ψηφοφόρων, αφού το ποσοστό που έλαβε 35%, συγκεντρώθηκε, επί μειωμένου ποσοστού ψηφισάντων 57%, λόγω μεγάλης αποχής απογοητευμένων ψηφοφόρων, κυρίως της αριστεράς και ως εκ τούτου η κυβέρνησή του, πλειοψηφίας στην βουλή, αποτελούσε στην πραγματικότητα, αντιδημοκρατική κυβέρνηση απολύτου μειοψηφίας στον λαό. Ομως πολύ λίγο αυτή η πραγματικότητα, τον ενδιέφερε

Δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ή προφανώς προσποιήθηκε ότι τάχα δεν χαμπαριάστηκε, ότι οι οπορτουνιστές της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ετοίμαζαν συμφωνία, χωρίς την έγκριση από τον λαό, αλλά με αξίωση και σύμφωνη γνώμη του Γερμανοατλαντικού άξονα, για έισοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε..

Τι δηλαδή περίμενε;

Οτι αφού ο πρώην συνεταίρος του πούλησε το κόμμα του και τον λαό

Οτι αφού πούλησε και διέσυρε την αριστερά και τις αξίες της, για την οποία βεβαίως βεβαίως ο Κύριος Καμένος δεν έδινε πεντάρα τσακιστή, αλλοι πονάγανε.

Μετά από όλα αυτά έλπιζε ότι δεν θα πουλήσει και τον ίδιο; Ομως!! Ας ειν καλά τα πρόβατα (κοινώς πρόθυμοι), όπως έλεγε και ο Τραμπάκουλας, του αξέχαστου Χάρη Κλιν.



Ισίδωρος Νερούτσος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου