Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ψυχραιμία

Κώστας Γκιώνης


Τα τελευταία 24ωρα στα βόρεια σύνορα μας, παρακολουθούμε μία όλο και μεγαλύτερη ένταση, από μετανάστες πού προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα μας, καθοδηγούμενοι από το πολιτικοστρατιωτικό καθεστώς της Άγκυρας.

Τα γεγονότα αυτά δεν είναι φυσικά κεραυνός εν αιθρία, μετά τους ανηλεής βομβαρδισμούς στην Ιντλίμπ και τα δεκάδες φέρετρα των Τούρκων στρατιωτών, τις ήττες στο Λιβυκό μέτωπο, ο σχιζοφρενής σουλτάνος ήταν βέβαιο ότι θα προσπαθούσε να επιτύχει μια νίκη πού θα ανεβάσει το γόητρο του μέσου εθνικιστή Τούρκου φασίστα και ο μόνος δρόμος είναι γι αυτόν η Ελλάδα και η Κύπρος, τους οποίους θεωρεί εύκολους στόχους.

Τι θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα, από την στιγμή πού είμαστε μέλος της ΕΕ να απαιτήσει την φύλαξη των συνόρων της από ευρωπαϊκή δύναμη, οποιαδήποτε ενέργεια της Τουρκίας θα είναι ενέργεια εναντίον της ΕΕ, για να φέρει σε δύσκολη θέση την Τουρκία, διαφορετικά δεν έχει νόημα να βρισκόμαστε εντός της ένωσης. Θα το δεχότανε αυτό η ΕΕ, όχι βέβαια γιατί η ΕΕ είναι η Γερμανία, η οποία δεν ξεχνά ποτέ τους συμμάχους της! Τότε για πιο λόγο να το κάναμε, για να αποδειχθεί περίτρανα ο ρόλος της ΕΕ και να καταλάβει ο καθένας στη πράξη τι εστί ΕΕ, όπως άρχισε να καταλαβαίνει πριν λίγες μέρες ότι οι Έλληνες βαράνε Έλληνες, ας πέσει άλλη μια φορά από τα σύννεφα...

Αν η Ελλάδα τώρα έφευγε από αυτή την γερμανική ένωση, θα είχαν λόγω οι μετανάστες να ερχόντουσαν εδώ; Η απάντηση θα ήταν όχι, έρχονται εδώ γιατί πιστεύουν ότι θα έχουν πρόσβαση αργά η γρήγορα στα πιο προηγμένα κράτη. Φυσικά κάποιοι θα έμεναν εδώ, αλλά όχι τόσοι πού να μην τους άντεχε η χώρα.

Οι μόνοι πού δεν φταίνε είναι οι μετανάστες, είναι όμηροι στα καπιταλιστικά παιχνίδια των «πολιτισμένων», πού δημιουργούν τους πολέμους, η με την αφαίμαξη των πλουτοπαραγωγικών τους πόρων δημιουργούν ακραία φτώχεια, οπότε το παραμυθάκι του πρόσφυγα η του οικονομικού μετανάστη, είναι ένα ψευτοδίλημμα στο μυαλό του φασίστα και τίποτα άλλο, αν πεινάω θα πάρω τα παιδιά μου και θα πάω όπου με βγάλει, τελεία και παύλα.

Όλη αυτή η αναταραχή θέλει ψυχραιμία από τους πολίτες πού έχουν μυαλό και καρδιά, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Τουρκικό επεκτατισμό, το ανέντιμο πολιτικό μας προσωπικό και τους σκελετούς πού βγαίνουν συνήθως τέτοιες ώρες από το χρονοντούλαπο να μας πουλήσουν πατριδίλα!

Πιο κάτω παραθέτω χθεσινά σχόλια από υπερπατριώτες σε γνωστά σάιτ, πού δυστυχώς είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους Τούρκους:

- Άμεση απελευθέρωση κανόνων εμπλοκής, για τα Σώματα Ασφαλείας και για τις Ένοπλες Δυνάμεις... Δόγμα Σαλβίνι και Όρμπαν. Μέχρι και οι Σκοπιανοί το εφήρμοσαν. Πλέον έχουμε άτυπο πόλεμο. Στα τρία αλτ τις ει πυροβολούμε κατά ριπάς στο ψαχνό. Ας τελειώσουν εδώ οι καθωσπρεπισμοί, οι αστικές ευγένειες και οι φιλευσπλαχνίες. Τα ακραία προβλήματα απαιτούν ακραίες λύσεις!!!

- Σκοτώστε τα καθίκια να τελειώνουμε, ο στρατός δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο!!!

- Όταν ο ελληνικός λαός θα φθάσει στο σημείο να μην έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στις κυβερνήσεις τους, τότε θα ζητήσει την επιστροφή του... βασιλιά Κωνσταντίνου!!! Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

- Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα πού έχει η Ελλάδα είναι η λαθρομετανάστευση και οι χαζόμυαλοι αριστεροί το δεύτερο είναι αξεπέραστο!!!

- Επιτέλους ένας σοβαρός Πρωθυπουργός μετά από χρόνια

- Φέρε μου ένα ΜΚ1 και μια ξιφολόγχη να δούμε αν θα περάσουν...

- Ξύλο μέχρι θανάτου μη τους λυπάστε κωλόρατσα είναι

- 2 Άρματα μάχης να τους ισοπεδώσουν

- Πού σαι Παπαδόπουλε

- ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!

- Αν είχαμε ηγέτη όπως έχουν οι Ιταλοί θα βάραγε στο ψαχνό να δεις πλησιάζουν... καθάρισε καμία 100 να δεις! Και ναι να γίνουμε ρατσιστές για την πατρίδα μας πόσους έχουμε μαζέψει και πληρώσει από δαύτους και πάλι ρατσιστές μας λένε οπότε ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ να ξεκουμπιστούν και στείλε και τα ΜΑΤ που βάραγαν τους νησιώτες να βοηθήσουν ξέρουν αυτοί από χουντικά τερτίπια.

Και όλοι οι παραπάνω βέβαια είναι άνθρωποι του Θεού, Χριστιανοί ορθόδοξοι, όχι τίποτα τζιχαντιστές απολίτιστοι σαν τους άλλους πού θέλουν να σφάζουν το κόσμο...



Κώστας Γκιώνης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου