Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ένα αεροπλάνο που μετατράπηκε σε cocktail bar με ρετρό αισθητική



Vintage λεπτομέρειες στο ντιζάιν, μοναδικά κοκτέιλ και ένα εμβληματικό κόκκινο χαλί καλωσορίζουν τους επισκέπτες του αεροπλάνου-μπαρ που βρίσκεται στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Το παραπάνω αεροπλάνο, του οποίου το εσωτερικό έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε cocktail bar με ρετρό αισθητική, βρίσκεται στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Γι' αυτή την εντυπωσιακή ανακαίνιση στο εσωτερικό του, χρειάστηκε να γίνουν φυσικά αρκετές αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ορισμένα στοιχεία από τον αρχικό του σχεδιασμό δεν παρέμειναν ως είχαν, όπως για παράδειγμα οι κουρτίνες στα παράθυρα, τα καθίσματα των επιβατών αλλά και το πιλοτήριο. 
 
Οι vintage λεπτομέρειες στο ντιζάιν, τα μοναδικά κοκτέιλ και φυσικά το εμβληματικό κόκκινο χαλί είναι μερικά από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς στο αεροπλάνο, ενώ παράλληλα του δίνεται η αίσθηση ότι κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο.

 Πέρα όμως από τον vintage χαρακτήρα, εμφανή είναι και τα πιο μοντέρνα στοιχεία, όπως οι κόκκινοι σουέτ καναπέδες δίπλα στα παράθυρα, οι οποίοι, χάρη στη θέση τους, δίνουν μια μεγαλύτερη αίσθηση προοπτικής στον χώρο. Στο πίσω μέρος του αεροπλάνου υπάρχουν τα καθίσματα των επιβατών, έξι από τα οποία έχει επιμεληθεί ο Αaron Sciandja, που προσπάθησε να τα σχεδιάσει με μια '60s ρετρό αισθητική. 

 Τέλος, τόσο ανάμεσα στις σειρές των καθισμάτων όσο και μπροστά από τους καναπέδες, υπάρχουν αρκετά λευκά τραπεζάκια πάνω στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν τα κοκτέιλ τους.









Πηγή:www.lifo.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου