Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Αυτός και ο άλλος!



Έξαλλο τον κάνατε πάλι με τις γκρίνιες σας τον κ. Μπακογιάννη. Μια ο Περίπατος, μια η Ομόνοια, μια οι ζαρτινιέρες, μια οι στολισμοί, μέχρι και με τον Ρουβά πλαντάξατε.
Τον φαρμακώσατε τον δήμαρχο, με αυτά τα ψωροδιακόσια τόσα χιλιάρικα που έδωσε στον καλλιτέχνη, για να σας διασκεδάσει επί 17 ολόκληρα λεπτά. (ούτε καν 13.000 το λεπτό, για ένα "μοναδικό καλλιτεχνικό θέαμα"!) 


Αχάριστοι!

Γι αυτό εκνευρίστηκε και σας είπε πως δεν αξίζετε καν να σας δώσει απάντηση. Γι αυτό σας καταράστηκε να μείνετε, μίζερα κι ανούσια, να φαρμακώνεστε.



Ποιον θέλετε δηλαδή; Τον άλλον, το κομμούνι τον Πελετίδη που όλο ασχολείται με κάτι πεζά και άχαρα θέματα; Αυτόν που -μεταξύ άλλων-, εξασφαλίζει γεύματα για τους απόρους, τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία; Που μειώνει τα δημοτικά τέλη, που έχει δώσει εντολή, το λάδι που προκύπτει από την εκμετάλλευση των ελαιοδέντρων που κατέχει ο δήμος Πατρέων, να μοιράζεται στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη; Αυτόν που δημιούργησε το πρώτο υπνωτήριο για αστέγους στην Πάτρα, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στις φτωχές οικογένειες, όσο διαρκεί η πανδημία;

Ορίστε πάλι σήμερα, φώναζε τα δικά του :

"Βρισκόμαστε στο 2021 και μοιράζουμε τρόφιμα, συσσίτια. Είναι λογικό αυτό; Είναι λογικό να έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις στον Άρη, να εξερευνάς το σύμπαν, να έχει φτάσει η επιστήμη και η τεχνική σε τέτοια επίπεδα, και να πεινάει ο κόσμος, να γυρίζουμε σε μια εποχή που διαβάζαμε με την γκαζόλαμπα;"

Άκου τώρα απορίες που έχει ο άνθρωπος...
Άσε που έτρεχε όλη μέρα σήμερα, σε διαμαρτυρία στη ΔΕΗ με αίτημα να μη μείνει καμμιά εργατική οικογένεια χωρίς ρεύμα. Σπίτι δεν έχει να μαζευτεί;

Τέτοιους θέλουμε;
Τι θέλουμε επιτέλους; 

Πηγή:




Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου