Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Αίσχος! Για διαφορά 6.000 ευρώ στην προκαταβολή, πήραν το σπίτι της οικογένειας στην οδό Ναϊάδων

Ελλάδα


Προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό το ιστορικό της αρπαγής του σπιτιού της οικογένειας από την Πετρούπολη, στην οδό Ναϊάδων.

Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε κάνει πρόσφατα δήλωση ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Β. Σίμος, ο οποίος είχε τονίσει ότι τα κοράκια ας μη λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και ότι η Πετρούπολη είναι έτοιμη να τους δώσει ένα καλό μάθημα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί πραγματικά οργή, αφού η εταιρεία Do value ζητούσε 35.000 ευρώ για να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός και η οικογένεια τους έδινε 29.000. Για 6.000 ευρώ βγάλανε το σπίτι στο σφυρί για να το πάρει μια τουριστική εταιρεία.

Αυτό, δε, που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό είναι ότι αν έδιναν λίγες μέρες περιθώριο, είναι πιθανό η οικογένεια να έβρισκε το συνολικό ποσό. Τα «κοράκια , όμως βιάστηκαν ώστε να χαθεί το σπίτι για την οικογένεια.

Σήμερα η οικογένεια απειλείται με έξωση, πράγμα που η αγωνιστική δημοτική αρχή της Πετρούπολης και ο λαός της πόλης αποκλείεται να το επιτρέψουν. Όλη η Πετρούπολη θα υπερασπιστεί το σπίτι στην οδό Ναϊάδων, που «νύχτα» το άρπαξαν τα κοράκια, σαν να είναι σπίτι όλων των εργαζομένων, των επαγγελματιών και του λαού της πόλης.

Την επιχείρηση έξωσης οικογένειας από το σπίτι της επί της οδού Ναϊάδων, στην Πετρούπολη καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Δυτικών Συνοικιών της ΕΛΕΠΑ.

«Καλούμε τις γυναίκες του μόχθου, τους εργαζόμενους, τους νέους, τις λαϊκές οικογένειες της Πετρούπολης να γίνουν η ασπίδα προστασίας αυτής της οικογένειας, γνωρίζοντας καλά ότι τα σπίτια του λαού τα σώζει μόνο ο λαός!», τονίζει ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης (μέλος ΟΓΕ). 


Πηγή: 902


Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου