Καλλίνικος Νικολακόπουλος


Ο Καλλίνικος Κων/νου Νικολακόπουλος έχει γεννηθεί στις Σέρρες το 1961. Ολοκλήρωσε τον κύκλο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες και τον κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσ/νίκη στο αμερικάνικο κολέγιο Ανατόλια με πλήρη υποτροφία.

Είναι οικονομολόγος (πτυχιούχος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος διετούς μεταπτυχιακού διοίκησης επιχειρήσεων στην τραπεζική-χρηματοοικονομική, διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος ειδίκευσης στα οικονομικά και διοίκηση μονάδων υγείας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου). Αναλυτής πληροφοριακών συστημάτων (κάτοχος διετους μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα πληροφοριακά συστήματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά σεμινάρια πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – πρώην ΑΣΟΕΕ και στο ΕΛΚΕΠΑ).

Έχει εργασθεί ως βοηθός ερευνών στο τμήμα δημόσιων οικονομικών στο Κέντρο Προγραμματισμού και οικονομικών Ερευνών –ΚΕΠΕ, ως ερευνητής στην ΕΣΥΕ– νυν ΕΛΣΤΑΤ, ως αναλυτής μάρκετινγκ στη φαρμακευτική εταιρία GLAXO και ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών.

Έχει διδάξει επί τετραετία μαθήματα οικονομικών και πληροφορικής στα δημόσια ΙΕΚ Σερρών και Ιωαννίνων. Έχει ασχοληθεί επιστημονικά – συγγραφικά (επιστημονική διατριβή, άρθρα και δημοσιεύσεις) με τις αιτίες και τις επιπτώσεις της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής – οικονομικής κρίσης του 2007-8, την κρίση υπερχρέωσης της Ελλάδας και άλλων χωρών, τις ασκούμενες πολιτικές του ΔΝΤ, της ΕΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και με θέματα οικονομικών και διοίκησης μονάδων υγείας.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής και της Ελληνικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας.

Ιστοσελίδα: www.kallinikosnikolakopoulos.blogspot.com

Email: nikokal02@yahoo.gr

Facebook: kallinikos nikolakopoulos

Καλλίνικος Νικολακόπουλος: ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου