Ηλίας Αλεξανδρής


Ο Ηλίας Αλεξανδρής γεννήθηκε και ζει στο Καματερό Αττικής και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα του και από τότε - παράλληλα με το σχολείο και μέχρι και τις σπουδές του - εργάστηκε σε πολλά επαγγέλματα της οικοδομής, αλλά και ως σερβιτόρος, μεταφορέας, ιδιωτ. υπάλληλος σε κατάστημα κ.ά.

Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου από όπου αποφοίτησε το 1993. Μετά τις σπουδές του εργάσθηκε για 9 χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα ως Σύμβουλος στους Τομείς Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα συμμετείχε ως Αναλυτής Συστημάτων και υπεύθυνος Ανάπτυξης Ολοκληρωμένων Εφαρμογών Λογισμικού σε πλήθος πανευρωπαϊκών ερευνητικών έργων αλλά και έργων Ολοκληρωμένων εφαρμογών Πληροφορικής και Τεχνολογιών Αιχμής.

Από το 2003 εργάζεται με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου στο ευρύτερο Δημόσιο Τομέα με αντικείμενο την Αξιολόγηση, Διαχείριση, Παρακολούθηση και Έλεγχο Συγχρηματοδοτούμενων Έργων ΤΠΕ και Κρατικών Ενισχύσεων για Μικρομεσαίες Μεταποιητικές Επιχειρήσεις.

Συμμετείχε από τις πρώτες ημέρες στο αντιμνημονιακό δημοκρατικό κίνημα των Πλατειών μέχρι και την βίαιη διάλυσή του τον Ιούλιο του 2011 και στην συνέχεια σε συλλογικότητες στο Καματερό για την ανατροπή και την αντίσταση στην επιβολή των μνημονιακών πολιτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει διαρκή κοινωνική και πολιτική δράση με συμμετοχή στο Κίνημα ενάντια των Πλειστηριασμών στις Αχαρνές, στην Ανοικτή Συνέλευση του Πάρκου Τρίτση, στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αγίων Αναργύρων – Καματερού αλλά και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων με κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών.

Από το 2011 έχει συνεχή παρουσία στους λαϊκούς αγώνες και αρθρογραφεί προς την κατεύθυνση της αφύπνισης του λαού και της κινητοποίησης όλων των δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων του τόπου μας, με σκοπό την δημιουργία ΜΕΤΩΠΟΥ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας.

Ηλίας Αλεξανδρής: Αναρτήσεις στην Σφήκα
ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου