Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Παναγιώτα Μπλέτα: Απορίες της επανάστασης - Παρουσίαση

Παναγιώτα Μπλέτα


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ», της συγγραφέα/διανοήτριας Παναγιώτας Μπλέτα, στην ιστορική ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την ιστορική αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Πολλοί ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί, ερμηνευτές, εικαστικοί, γενικότερα καλλιτέχνες, επιστήμονες, λόγιοι, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και συλλόγων έδωσαν το παρόν, προκειμένου να τιμήσουν το έργο της Παναγιώτας Μπλέτα.


Χαιρέτισε ο Κώστας Καρούσος ένας από τους πιο δυναμικούς Προέδρους της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, όλων των εποχών, σπουδαίος εικαστικός και λογοτέχνης.

Για το βιβλίο μίλησαν κορυφαίοι στοχαστικοί ποιητές, ο Γαβρίλης Ιστικόπουλος και ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου. Ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου εκπροσώπησε και ως Αντιπρόεδρος την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Απάγγειλε η εξαιρετική ηθοποιός και Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΩΝ», Μέμη Αναστασοπούλου.

Ο μεγάλος σε αξία συνθέτης, εντός και εκτός συνόρων, Νίκος Φυλακτός έδωσε το άγγιγμα της κλασικής μουσικής στην εκδήλωση.

Ο εμπνευσμένος τραγουδοποιός, μουσικός και ερμηνευτής Γιάννης Απόδιακος, παρέα με τους υπέροχους ερμηνευτές Παναγιώτη Χατζηλεωνίδα και Νίκο Πατσιαούρα απογείωσαν το επαναστατικό ύφος της εκδήλωσης με μελοποιημένη ποίηση.

Ο εξαιρετικός γραφίστας και ταλαντούχος τενόρος Βαλέριος Νατσκέμπια επιμελήθηκε την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Ενώ το βίντεο και τις φωτογραφίες της παρουσίασης επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός Λευτέρης Σερλής.

Χορηγοί Επικοινωνίας:


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΡΙΖΩΝ»

Τηλεόραση: "Στην Αναμέτρηση" - KONTRA CHANNEL

Ραδιόφωνο: Η ώρα των καλλιτεχνών - La Vita Radio, Με τη Μαίρη ως το μεσημέρι - ΗΛΕΚΤΡΑ 98,8, Wit Radio, Ραδιοφωνικό Ανθολογιο - Fresh Athens Radio Station

Περιοδικά: ΑΙΤΙΟΝ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Sites/Blogs/Εφημερίδες: Now24.gr, Books&Style.gr, Bookia.gr, AtticaCoast.gr, Lifespeed.gr, Pireasnews.gr, Η ΣΦΗΚΑ, ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, PROTAGORASNEWS, Η ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



Παναγιώτα Μπλέτα: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου