Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Το Twitter «κλείδωσε» τον επίσημο λογαριασμό του «Οδηγητή» λόγω ανάρτησης για την Παλαιστίνη!

Ελλάδα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ


Η γνωστή εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης «Χ» (πρώην Twitter) «κλείδωσε» για κάποιες ώρες τον επίσημο λογαριασμό του «Οδηγητή», του περιοδικού της ΚΝΕ, λόγω μιας ανάρτησής του για την Παλαιστίνη και την παύση της σφαγής στη Γάζα. Το απαράδεκτο περιστατικό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ και προσθέτει:

«Παρόμοιες καταγγελίες γίνονται αυτές τις μέρες από χρήστες των social media στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, που λογοκρίνονται από τις αντίστοιχες πλατφόρμες γιατί στηρίζουν τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης. Χαρακτηριστικά, η εταιρεία ανέφερε στην αιτιολόγησή της ότι "παραβιάζει τους κανόνες σχετικά με τη δημοσίευση πολυμέσων που αναπαριστούν αδικαιολόγητη αιματοχυσία".

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει πρόβλημα με αυτούς που διεξάγουν αυτήν την αδικαιολόγητη αιματοχυσία, που οδηγούν στην εξόντωση και τη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος εδώ και δεκαετίες ζει τον απάνθρωπο αποκλεισμό από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ και μια ζωή - κόλαση, γεμάτη στερήσεις, με τραγικές ελλείψεις σε στοιχειώδη αγαθά (νερό, τρόφιμα, φάρμακα, ηλεκτρικό ρεύμα κ.ά.). Δεν είδαμε να "κλειδώνονται" οι επίσημοι λογαριασμοί του Μπ. Νετανιάχου και της αντιδραστικής κυβέρνησης του Ισραήλ, του Τζο Μπάιντεν και των δολοφόνων των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ενοχλεί η δράση της ΚΝΕ για την αποκάλυψη και καταδίκη των εγκλημάτων που διεξάγονται σε βάρος των λαών. Η φωνή αυτή δεν φιμώνεται, γιατί τα μέλη της ΚΝΕ τη μεταφέρουν σε κάθε χώρο νεολαίας, με τη μαζική διακίνηση του "Οδηγητή" παντού. Θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά τις επόμενες μέρες, στον τριήμερο αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου και στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία την Παρασκευή 17 Νοέμβρη».

Πηγή: rizospastis.grΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου