Πέμπτη 14 Μαΐου 2026

Δεν τους βγήκε



Κλίμα απαξίωσης των φοιτητικών εκλογών και συκοφάντησης των νεολαιίστικων αγώνων προσπάθησαν να καλλιεργήσουν από νωρίς χτες το πρωί τα αστικά ΜΜΕ. 

Δίπλα στα ρεπορτάζ για τις κάλπες, βρήκαν θέση τα προβοκατόρικα χτυπήματα σε Θεσσαλονίκη και ΠΑΔΑ, που αξιοποίησε η κυβέρνηση για να ενισχύσει την αστυνομοκρατία και την καταστολή στις σχολές, αλλά και για να φτιάξει κλίμα αποχής στις φοιτητικές εκλογές, τρομοκρατώντας τους φοιτητές.

 Ειδικά στην κρατική ΕΡΤ τα πλάνα από τα επεισόδια στα πανεπιστήμια την περασμένη Τρίτη έπαιζαν σε επανάληψη από δελτίο σε δελτίο και από εκπομπή σε εκπομπή σε όλη τη διάρκεια της μέρας. 

Ομως, όσο κι αν επένδυσαν στο ψέμα και στη συκοφαντία, δεν τους βγήκε. 

Οι φοιτητές έφτασαν μαζικά στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της «Πανσπουδαστικής» και την ανέδειξαν για άλλη μια φορά πρώτη δύναμη πανελλαδικά στα πανεπιστήμια, στέλνοντας μήνυμα καταδίκης της κυβέρνησης και των μηχανισμών της, που θέλουν τους φοιτητές με σκυμμένο το κεφάλι, έρμαια στα βρώμικα σχέδια κράτους και επιχειρηματικών ομίλων.

Πηγή: rizospastis



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου