Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΡΕΜΕΓΚΛΗ


Θα ήταν ατύχημα αν, οι συνθήκες που επικράτησαν δεν είχαν προβλεφθεί και επισημανθεί . Οι επιστημονικοί σύλλογοι όμως της χώρας είχαν κάνει τις επισημάνσεις τους και είχαν εκφράσει τις προειδοποιήσεις τους .

Η πολιτική που ακολουθείτε στο θέμα των καυσίμων αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε ενεργειακό ατύχημα, από την υπερέκθεση των ανθρώπων σε ακατάλληλες πηγές θέρμανσης . Από την χρήση ακατάλληλων υλικών, από την ακατάλληλη διαμορφωμένη οικιστική κατάσταση, σε χρήση παλαιότερων μεθόδων θέρμανσης .


Τους το είπαν, αλλά αδιαφόρησαν . Με εκείνη την εγκληματική αδιαφορία που χαρακτηρίζει όλες τις πολιτικές τους, για τον παράγοντα άνθρωπο σε σχέση με τον παράγοντα αριθμό .

Δεν ήταν ατύχημα, ήταν καταρχήν δυστύχημα, για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους . Όσο και αν η εγκληματικά γλυκανάλατη συμπολιτευόμενη δημοσιογραφία προσπάθησε να εξωραΐσει το θέμα, να το υποβαθμίσει, στην συνείδηση όλων μας καταγράφεται ως έγκλημα . Του κράτους έναντι των πολιτών του . Συνένοχοι δε του εγκλήματος είναι και οι ολιγοστοί, πλην καταστροφικοί δημοσιογράφοι (λέμε τώρα ) που απέδωσαν το γεγονός στην απερισκεψία των παιδιών και την άγνοιά τους σε θέματα "μαγκαλιού".

Η λίστα μεγαλώνει . Κοντά στους 3500 συμπολίτες μας που δεν άντεξαν στην πίεση της κρίσης, προστίθενται και τα παιδιά, ως άμεσα θύματά της όμως και όχι σαν παράπλευρες απώλειες .

Είναι βέβαιο θα πουν κάποιοι, ότι γίνεται προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης ενός ατυχούς γεγονότος . Είπαμε όμως το γεγονός δεν είναι ατυχές, είναι δυστυχές και απόρροια πολιτικών πράξεων, άρα από μόνο του είναι πολιτικό . Προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης δεν γίνεται από κανέναν γιατί απλούστατα όλοι, μα όλοι γνωρίζουν ότι μέσω του γεγονότος αυτού καθαυτού καταδικάζονται αυτομάτως οι πολιτικές που το δημιούργησαν στην συνείδηση της κοινωνίας .