Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Γ. Αρχοντόπουλου στην Καβάλα + Συνέντευξη στον Alpha Radio της Καβάλας

Εκλογές

μαζί με αντιπροσωπεία εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ της Καβάλας

Στην Καβάλα βρέθηκε την Τετάρτη 23 Απρίλη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αρχοντόπουλος.

Κατά την παρουσία του στην πόλη, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το νοσοκομείο Καβάλας, όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τις τραγικές επιπτώσεις του μνημονίου στα δημόσια νοσοκομεία και την υγεία των πολιτών, καθώς και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών.

Επίσης είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΚ(τους συναδέλφους του, καθώς κι αυτός είναι εργαζόμενος στην ΕΥΑΘ και πρόεδρος του σωμματείου εργαζομένων) με τους οποίους συνομίλησε για την προσπάθεια των μνημονιακών κυβερνήσεων να ξεπουλήσουν το νερό σε ιδιώτες. Προσπάθεια που είναι κοινή και για την Δήμο Καβάλας, όπως διαπιστώθηκε από την συζήτηση και έχει οδηγήσει την λειτουργία της ΔΕΥΑΚ σε οριακό σημείο με μειωμένο προσωπικό, άθλια συντήρηση του δικτύου, αναθέσεις σε εργολάβους κλπ

Το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε, μαζί με τον Κώστα Χανδρουλίδη, πρόεδρο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, σε εκδήλωση που διοργάνωσε πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, στο στέκι «Σήματα Καπνού». Στην εκδήλωση προβλήθηκε και το ντοκυμαντέρ της Νέλλης Ψαρρού, «ΣτΑγώνες», για τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα.


Ακούστε τη συνέντευξη στο ράδιο Alpha 88,6 της Καβάλας...


Από το Γιώργος Αρχοντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου