Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος; Ποιος Μπαλτάκος; Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει!.. (video)

Της Κατερίνας Μπρεγιάννη


Η απίστευτη επιχειρηματολογία της Ν.Δ. εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από την υποβάθμιση του θέματος Μπαλτάκου, ως την παρουσίαση του ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό» που δεν έχει καμία επίδραση στην κυβερνητική πολιτική (!) Ανασύρονται όλα τα συνηθισμένα προεκλογικά επιχειρήματα που ξεκινούν από ευθείες βολές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθιστά τη Χ.Α «υπομόχλιο» και «ρυθμιστή» της πολιτικής ζωής, (λες και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που η κυβέρνηση συνομιλούσε συστηματικά μαζί της !) για να καταλήξουν στην πάντα πρόσφορη κινδυνολογία της χρεοκοπίας.

Στην χιλιοειπωμένη «Βενεζουέλα» της κ. Βούλτεψη, προστέθηκε σήμερα, «η Κούβα», το «Σιν Φέιν» και ότι άλλο αρκεί να πάμε όπου αλλού εκτός την Μπαλτακειάδα και ότι αυτή πολιτικά συνεπάγεται. Τι τα θες, αφού ο Μαρκόπουλος μας διαβεβαίωσε δεν υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες στην Ν.Δ. και ο κ. Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε ότι η Ν.Δ. είναι ένα «συντηρητικό δημοκρατικό κόμμα» και «κανείς από τη Ν.Δ. δεν ταυτιζόταν με τον Μπαλτάκο».

Ο Ανδρουλάκης, επίσης, στο Μέγκα παρά τις αντιφασιστικές κορώνες είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ανεχθεί άλλους ακροδεξιούς στην κυβέρνηση, χωρίς όμως να αφήνει αιχμές για κανέναν άλλον. Μπαλτάκος ήταν και πάει...

Ο Αν. Παπαδόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ μας είπε ότι ασχολούμαστε ακόμα, με τον Μπαλτάκο και όχι με την οικονομία. Τα «Σοφία μου» και «Ανδρέα μου» έδιναν και έπαιρναν αφήνοντας το κοινό να απορεί για το πολιτικό φλερτάρισμα και πόσο ακόμα η ΔΗΜΑΡ θα μένει σε ρόλο εφεδρείας αυτής της συγκυβέρνησης παρέχοντας της το απαραίτητο προοδευτικό έρεισμα, ώστε να κρατήσει τις ισορροπίες με την ακροδεξιά ηγετική ροπή της. Παρόλο που ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης σε πρωινή του συνέντευξη υποστήριξε τα αντίθετα.

Συμπερασματικά σταχυολογώντας ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα φταίει γιατί:

α) συνομιλεί με τη Χ.Α. (Μαρκόπουλος, Γρηγοράκος)

β) χρειάζεται τη Χ.Α. για ψηφοθηρία και ως αντίπαλο δέος, στρατολόγοι της Χ.Α. είστε στον ΣΥΡΙΖΑ (Κρανιδιώτης)

γ) ψηφίζει μαζί με τη Χ.Α. (Βούλτεψη)

δ) είναι κλεπταποδόχος (Μαρκόπουλος),

ε) αποπροσανατολίζει και ευθύνεται για το υψηλό επιτόκιο που βγαίνουμε στις αγορές (Βούλτεψη, Παπαδόπουλος),

ζ) ο Μπαλτάκος είναι άσχετος με τη Ν.Δ. είναι μεμονωμένο περιστατικό (Γρηγοράκος)

η) θα φέρει χρεοκοπία.

Και έπεται συνέχεια…



Από την ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου