Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ!!!!

Του Κωστή Μουδάτσου


Αερα-αερα ... να φυγει η χολερα!!!

κι ομως η χολερα κατεπεσε...

Αρρωστησατε εσεις οι κοπιωντες , οι διψωντες και οι πεφορτισμενοι!

Φωνη ευρωπαικη ειναι αδυνατον να μεινει απραγματοποιητη. Δευτε προς την χολερα, την πεινα, την εξαλθιωση και την χρεωκοπια παντες οι κοπιωντες και οι διψωντες.

Η αναβαση προς τους ουρανους περνα απο την Γερμανια! Η ευρωπαικη φωνη των κερδοσκοπων ακουγεται σε πολεις και χωρια και σ' ολην την οικουμενη! Σε ολες τις ηπειρους!

Η φωνη κατεκλυσε τα νησια , οι πολεις φτωχευσαν κι ακολουθουν και οι υπολοιπες περιοχες. Η Ελλας απωλεσε την ανεξαρτησια της! Ο Νοτος της Ευρωπης την ακολουθα στην πενια και την πεινα. Σαν διχτυ που απλωθηκε στην θαλασσα μεζευει ολα τα ψαρια!

Οι κυβερνησεις προσκυνουν!!!

Οι στρατηγοι υποτασονται!!!

Οι βαρβαροι κερδοσκοποι σφετεριζονται τον πλουτο των λαων. Οι αναξιοι κυβερνητες, οι τραπεζιτες και οι κερδοσκοποι στηνουν χορο πανω στα πτωματα και στα ερειπια. Ο Νοτος υποτασσεται και οι βαρβαροι επαναλαμβανουν τη φωνη!

Οι λαοι πεφτουν, οι βωμοι της Δημοκρατιας κατεστρεφονται και οι κερδοσκοποι διαγουμιζουν τους καρπους των κοπων χρονων πολλων...

Ποιο Θεο λατρευουν οι βαρβαροι ;

το χρημα εχουν για Θεο...

τραπεζες για σωτηρα, ναο στο χρημα εκτισαν και με πλειστηριασμους ολα τα αγοραζουν....

Τωρα οι κοπιωντες και οι διψωντες ας ελπιζουν στην αιωνια αναπαυση!

Ο επιγειος παραδεισος μετατρεπεται σε κολαση για τους φτωχους κι εξαλθιωμενους!

"Δευτε προς τον δρομο της ανυπακοης και της εξεγερσης, ολοι μαζι αδελφωμενοι, οι κοπιωντες και οι διψωντες, ινα μετατρεψομε την επιγεια κολαση σε δρομο προς την παραδεισο! Τωρα ο δρομος της παραδεισου ξεκινα απο την κολαση!!!! φωναζει η αδυναμη φωνη απο τα βαθη της σπηλιας -φυλακης της εγκλειστης φτωχιας!!!!

αερα-αερα!!! να φυγει η χολερα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου