Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Κίνας για σύλληψη Κινέζας μασέζ

Πιτσιρίκος


Διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα προκάλεσε η εφοριακός που βούτηξε στην θάλασσα, για να συλλάβει Κινέζα που έκανε μασάζ σε λουόμενους στη Ρόδο, χωρίς να κόβει αποδείξεις.

Ο πρωθυπουργός της Κίνας ζήτησε πίσω το ποδήλατο που χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ η COSCO απειλεί να πάρει το λιμάνι του Πειραιά από την Ελλάδα και να το πάει στην Αλβανία.

Όταν η Κινέζα μπήκε στην θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη, εφοριακοί και αστυνομικοί πάγωσαν γιατί μέσα στην θάλασσα οι μόνοι που αρμοδιότητα για να κάνουν συλλήψεις είναι η Frontex και το ΝΑΤΟ.

Η γενναία Ελληνίδα εφοριακός δεν δίστασε να πετάξει τα ρούχα της και να πέσει με το μαγιό στην θάλασσα για να συλλάβει την επικίνδυνη Κινέζα που -εκτός από μασάζ- ξέρει και Κουνγκ Φου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρόδο, η Κινέζα Σαολίν δεν αντιστάθηκε γιατί ήταν ελαττωματική -όπως τα περισσότερα κινέζικα προϊόντα-, οπότε, όταν μπήκε στην θάλασσα βραχυκύκλωσαν οι μπαταρίες της και δεν δούλευε.

Οι Κινέζες μασέζ είναι πολύ δημοφιλείς στις ελληνικές παραλίες γιατί είναι εντελώς ντεκαβλέ, και οι Ελληνίδες -αλλά και οι τουρίστριες- δεν ζηλεύουν όταν τις βλέπουν να πασπατεύουν τους άνδρες τους.

Από την άλλη, και οι άνδρες βολεύονται με το να πληρώνουν την Κινέζα να κάνει μασάζ στη γυναίκα τους, ώστε να πέφτει η βοδάρα μπρούμυτα και να μπορούν αυτοί να φλερτάρουν με τα γκομενάκια στις διπλανές ξαπλώστρες, πίσω από την πλάτη της.

Οι Κινέζες μασέζ είναι πολύ χρήσιμες στις παραλίες και για έναν άλλο λόγο: βλέπεις την θεογκόμενα και θέλεις να την φλερτάρεις διακριτικά. Αντί να κάνεις τα γνωστά και τετριμμένα κολπάκια, πληρώνεις την Κινέζα και την στέλνεις να κάνει μασάζ στην θεογκόμενα (σ.σ. το έχω κάνει). Αν δεν σου χαμογελάσει η θεογκόμενα -μετά από τόσο χαριτωμένη κίνηση-, είναι εντελώς ζώον.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας της Ρόδου, διαπιστώθηκε πως η Κινέζα ήταν Ελληνίδα από την Πάτρα που είχε μείνει άνεργη και μεταμφιέστηκε σε Κινέζα, για να βγάλει το μεροκάματο.

Η εφοριακός έκανε μερικές πατητές στην Ελληνίδα Κινέζα για να μην το ξανακάνει, ενώ αποκαταστάθηκαν και οι διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με την Κίνα, οπότε οι Κινέζοι θα συνεχίσουν να μας κάνουν μασάζ, μέχρι να αγοράσουν και την Ακρόπολη.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου