Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Όταν ξέσπασε η βία…

Χάρης Ζάβαλος


Την προσοχή των συνταξιούχων εφιστά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη σχεδόν την Αθήνα.

Συμμορίες ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως φιλελεύθεροι, επιτέθηκαν σε συνταξιούχους και ηλικιωμένους με σκοπό την αρπαγή της 13ης σύνταξης, η οποία θα καταβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με την σύνταξη του μήνα.

Mιλάμε πάντα για το περιβόητο επίδομα που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας απο το πλεόνασμα που βρήκε, όσο πουλάει κοψοχρονιά όλη την κρατική περιουσία και κόβει οριστικά το ΕΚΑΣ.

Πέριξ της πλατείας Κολωνακίου, δρουν οι πλεον επικίνδυνες ομάδες ΕΣΠΑμανών, οι οποίοι καραδοκούν στα ATM της περιοχής και αφού αναγνωρίσουν τον στόχο τους, παριστάνουν τους ευκατάστατους κυρίους με κοστούμι και γραβάτα και την στιγμή της ανάληψης, χιμάνε σαν πεινασμένες ύαινες στα υποψήφια θύματα τους.

Επιζήσαντες από την βάρβαρη αυτή επίθεση, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι οι εσπαεξαρτημένοι που τους έκλεψαν, βγάζαν άναρθρες κραυγές όπως:

  • Υψηλές συντάξεις = Υφεσιακό μέτρο
  • War against the redish cliantel state
  • Nταισεμπλουμ άρχοντα, παρέ μας τα υπάρχοντα
  • Εγώ σας πληρώνω με τους φόρους μου κωλόγεροι-Στα παίρνω για να ξεκινήσω μια start-up
  • Nα πας να βρείς καμιά δουλειά μπάρμπα που κάθεσαι όλη μέρα στα καφενεία και παίζεις πρέφα με το ένα πόδι πάνω στ’ άλλο.

Σήμερα το πρωί εξαρθρώθηκε και η πρώτη σπείρα στην οδό Σκουφά.
Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είναι η πρώην βουλευτής με το κόμμα του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Στην κατάθεση της δήλωσε: “Οι συνταξιούχοι είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι από την κρίση. Πάντα ήταν φτωχοί και εφόσον φτώχυναν όλοι, τότε ήρθε εξισορρόπηση. ‘Αλλωστε τι να τα κάνουν τα λεφτά αυτοί, αφού είναι φτωχοί θα κάνουν πάλι τίποτα λάθος επιλογές και θα τα πετάξουν τα χρήματα.

Οπότε βάση αυτού παίρνουμε απο το πλεόνασμα τους για να χρηματοδοτήσουμε την πραγματική ελπίδα αυτού του τόπου. Τους κρατικοδίαιτους εντερπενέρ του ιδιωτικού τομέα και τις τράπεζες που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα μέσα στα χρόνια της κρίσης. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ“.

Η Ελληνική Αστυνομία ζητά από όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσο φτάνουμε στις γιορτές να προσέχουν πολύ και τα παιδάκια που λένε τα κάλαντα, διότι και πέρυσι γίναν κατάγγελιες για επιθέσεις απο ΕΣΠΑλάγνους στο κομπόδεμα των παιδιών με σκοπό την έκδοση εισιτηρίων για το ερχόμενο TED X.

Πηγή: nostimonimar.gr




Νόστιμον Ήμαρ: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου