Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο... «πολύς» Τράμπ κατάπιε, αμάσητο, το δόλωμα των «υπογείων»!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Κλαυθμός και οδυρμός για τις αθώες παιδικές ψυχούλες της δύσμοιρης Συρίας από τα ντόπια και διεθνή ΜΜΕ.

Ξεχειλίζοντας από υποκρισία, που πλησιάζει τα όρια της υστερίας, καταγγέλλουν (έμμεσα μεν, αλλά σαφώς) τον... «κακούργο» Άσαντ που... «δεν διστάζει να δολοφονεί αθώα πλάσματα στο βωμό των σκοπιμοτήτων του» και τους «αδίστακτους» Ρώσους συμμάχους του!

Την ίδια ώρα που οι ευγενείς και φιλάνθρωποι «κυβερνώντες» έχουν κόψει -με άνωθεν εντολές- τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, τα εδώ παπαγαλάκια των αισχρών ΜΜΕ έχουν την «άδεια» της ασυδοσίας των «δημοσιογραφικών πληροφοριών» και των εκτιμήσεων.

Αυτοί που δε σεβάστηκαν, ούτε κατ’ ελάχιστον, τον πόνο και τα μαρτύρια του ελληνικού λαού, επί επτά συναπτά έτη, θα σεβαστούν τη μοίρα ενός άλλου λαού;

Όχι βέβαια!

Εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις οδηγίες που λαμβάνουν από τα κέντρα... «παπαγαλίασης». Κάνουν τη μόνη δουλειά που έμαθαν: Να διαλαλούν το «εμπόρευμα» του αφεντικού τους!

Ένα εμπόρευμα αμπαλαρισμένο από τα διάφορα υπόγεια «ινστιτούτα» -τύπου Κλίντον- που, αφού δεν κατάφεραν με την προβοκάτσια του Ντονιέτσκ, στην Ουκρανία, να παρασύρουν σε ένοπλη αντιπαράθεση τον Τραμπ με τη Ρωσία, βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία με το δημιούργημά τους, τον ISIS, να επαναλάβουν το πείραμα, εξοντώνοντας με χημικά αθώες ψυχές στο βωμό των πολεμοχαρών σχεδίων τους!

Με το νέο πείραμα ήθελαν μαζί τους και την παγκόσμια κοινή γνώμη, στη νέα προκλητική πολεμική ενέργεια εναντίον ενός ανεξάρτητου κράτους, της Συρίας!

Μια «κοινή γνώμη», που την διαμορφώνουν, βήμα βήμα μέσα από τα ελεγχόμενα και υποτελή τους ΜΜΕ, σαν τα δικά μας!

Μέχρι στιγμής φαίνεται να πετυχαίνουν τα σχέδιά τους, σπρώχνοντας την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού!

Ο... «πολύ βαρύς» και ψευτοτσαμπουκάς Τραμπ, κατάπιε αμάσητο το φρέσκο δόλωμα που του έριξαν -μέσω των χημικών τού ISIS- και προχώρησε σε επίθεση εναντίον της Συρίας! Μπορεί να «νίκησε» τη Χίλαρι στις εκλογές, αλλά στην ουσία η Χίλαρι και τα «υπόγεια» εξακολουθούν να ασκούν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ!

Πολύ γρήγορα ξέφτισε το... παλικαριλίκι του και αναδεικνύεται σε άλλο ένα απλό πιόνι στη σκακιέρα που του στρώνουν άλλοι! Το ίδιο γρήγορα πήραν και το μάθημά τους όλοι αυτοί που ήλπισαν ότι στο πρόσωπο του Τραμπ βρήκαν τον άνθρωπο που είχε τις... κοχόνες να τα βάλει με τα υπόγεια κλαμπ, που διαφεντεύουν τις τύχες της ανθρωπότητας!

Πολύ γρήγορα, τη θέση της διπλωματίας της «εξομάλυνσης» και της συνεννόησης, την κατέλαβαν -για άλλη μια φορά- οι εκρήξεις των Τόμαχοκ!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου