Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Θα θυσιάσουν τους πιλότους μας;

Του Κώστα Γιαννιώτη


Το φιάσκο των Αμερικανών, με την επίθεσή τους κατά της Συρίας, και την παταγώδη αποτυχία τους να καταστήσουν ανενεργό ένα και μόνο αεροδρόμιο – της Αλ Σαϊράτ- δημιούργησε τεράστιο πονοκέφαλο στους Αμερικανούς.

Το ποσοστό επιτυχίας των τελευταίας γενιάς όπλων Tomahawk, θα είχε πτωχεύσει ακόμα και τους περίφημους bookmakers του Λονδίνου!

Ήταν... «αστοχία υλικού», όπως διατείνονται, τάχα, οι Αμερικανοί ή συνέβη κάτι άλλο;

Μήπως είναι η αποτελεσματικότητα της ρωσικής ασπίδας Α2/AD που τους εξανάγκασε να μετρούν τα ποσοστά ευστοχίας τους στο 38,9 % και το ποσοστό αστοχίας τους στο 61,1 %;

Από τους 59 Τόμαχοκ μόνο οι 23 έφτασαν... κοντά στο στόχο τους!

Η τύχη των υπολοίπων... αγνοείται!

Οι Ρώσοι, σιωπηλοί, δείχνουν να «ευχαριστούν» τους Αμερικανούς για την ευκαιρία που τους έδωσαν να δοκιμάσουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα της ασπίδας Α2/AD και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους, εντοπίζοντας τα «κενά»!

Όμως...

Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να οδηγήσει κανέναν σε εφησυχασμό!

Αντίθετα, θα πρέπει να ωθήσει όλους μας σε εγρήγορση και ένταση της επαγρύπνησης!

Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στον παραλογισμό και την αλαζονεία του παγκόσμιου χωροφύλακα, δεν παίρνει μαθήματα και δεν παραιτείται του στόχου της, να δει τη Συρία διαμελισμένη και δίοδο των ενεργειακών αγωγών προς την Ευρώπη, σπρώχνοντας τη Ρωσία σε οικονομικό αποκλεισμό και μαρασμό!

Μ’ αυτό το πλάνο σαν στρατηγικό στόχο, ψάχνει να βρει τρόπους διάτρησης της ρωσικής ασπίδας, στη Συρία, επεξεργαζόμενη σχέδια νέας επίθεσης, πολλαπλής αυτή τη φορά! Πυραυλικής, αεροπορικής και χερσαίας, ταυτόχρονα!

Τον προβληματισμό – για να μην πω το δέος – που τους προκάλεσε η αποτελεσματικότητα του ρωσικού αμυντικού υπερόπλου, ενδεχομένως να τους οδηγήσει στη χρησιμοποίηση... αεροπορικών «δολωμάτων» ανίχνευσης κενών στο ρώσικο  σύστημα του Α2/AD, αλλά όχι με δικά τους πληρώματα, για να μη γεμίσουν την Αμερική με φέρετρα.

Εν τοιαύτη περιπτώση μήπως έχουν κατά νου τους πιλότους των... «συμμάχων» και των... «ανήκομεν εις την δύσιν»;

Αλλά τα πληρώματα αυτά, οι πιλότοι αυτοί δεν έχουν αίμα, δεν έχουν μανάδες, συζύγους και παιδιά; Έχουν μήπως σκοπό να τους μετατρέψουν σε αναλώσιμα υλικά στο όνομα του «πατριωτισμού» των πετρελαιάδων και των χρηματιστικών αγορών της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Θα γίνουν η αναλώσιμη ανιχνευτική εμπροσθοφυλακή;

Κι αν τους εξαερώσουν οι Ρώσοι – που θα το κάνουν, όπως με τους 36 Τόμαχοκ – δεν πειράζει;

Αρκεί που δεν θα περάσει φέρετρο τα σύνορα της Αμερικής;

Αυτό το σκοπό είχε η άσκηση «Ηνίοχος» με τη συμμετοχή Αμερικανών, Ισραηλινών και Ελλήνων πιλότων ;

Οι... «κυβερνώντες» έχουν, ήδη, παραδώσει γην και ύδωρ στις «αγορές»!

Έχουν, ήδη, παραδώσει την Κρήτη σαν αβύθιστο αεροπλανοφόρο, με τον κίνδυνο να δεχθεί το νησί τα δικαιολογμένα ρώσικα πλήγματα σε περίπτωση γενικής σύρραξης!

Θα παραδώσουν, τελικά, και τον ανθό της Εθνικής μας Άμυνας, τους παγκόσμιας φήμης πιλότους μας, θυσία στο Μολώχ της παραφροσύνης των πετρελαιάδων και του κάθε ΧιλαροΤράμπ;

Ας το σκεφτούν άλλη μια φορά, πριν το πράξουν! Πριν δώσουν το πράσινο φως για ένα τέτοιο έγκλημα!

Ένα έγκλημα που – αν το διαπράξουν - δεν πρόκειται να ξεπλυθεί ποτέ!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου