Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Βγάλτε το κείμενο τσάμπα σε όσα αντίτυπα μπορείτε. Ήμαρτον πια με τις τηλεπωλήσεις!

Του Γ.Α.Λυγκουνάκη


«Ο θρήνος, η αγανάκτηση, η οργή αλλά και η πρωτόγνωρη αλληλεγγύη από δεκάδες σωματεία και συλλόγους πρέπει να γίνουν διεκδίκηση μέτρων προστασίας, αντιπυρικής, αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής» τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις της το πρωί της Κυριακής, σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Γ. Αυτιά στον «ΣΚΑΙ».

Η Χρ. Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για τις τεράστιες ελλείψεις που αφορούν την πρόληψη αλλά και την καταστολή των πυρκαγιών, καθώς και για την απουσία οποιουδήποτε σχεδίου για την ασφαλή εκκένωση της περιοχής,

Επίσης αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις ενέργειες που έκανε το ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα για το θέμα της δασοπυρόσβεσης, παραδίδοντας μάλιστα στο δημοσιογράφο την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» με τα υλικά της ημερίδας του Κόμματος για το θέμα, που έγινε το Μάη του 2018.

Πρόκειται για το βιβλιαράκι με τίτλο «Πυρασφάλεια και δασοπροστασία» το οποίο όπως μας πληροφορεί το site της «Σύγχρονης Εποχής» πωλείται στην τιμή καταλόγου των 6 ευρώ. Το εν λόγω πόνημα κυκλοφορεί από Παρασκευή 27 Ιούλη.

Στην έκδοση περιλαμβάνονται η εισήγηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς και οι ομιλίες των προσκαλεσμένων πυροσβεστών, επιστημόνων, συνδικαλιστών.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, ο Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, ο Νίκος Κοτσιώρης, επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γιάννης Σαΐτης, ταξίαρχος ε.α., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α., ο Βασίλης Γιαννάκος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Πυροσβεστών Αττικής, και ο Θανάσης Εξαρχόπουλος, επικεφαλής της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Καισαριανής. Παρευρέθηκαν επίσης οι δήμαρχοι Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, και Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος.

Ωραία όλα αυτά, αλλά, σοβαρά τώρα, το κείμενο των συμπερασμάτων δεν μπορούσε να διακινηθεί δωρεάν εντύπως ή στο internet αν δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για έντυπη έκδοση;

Δηλαδή και πάνω στα καμένα πωλήσεις;

Γ.Α.Λυγκουνάκης: Σχετικά με τον συντάκτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...