Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η «μεθοδευμένη» υπαγωγή μας στην…Αντιτρομοκρατία!

Ευαγγελία Τυμπλαλέξη


Τα μορφώματα του Φασισμού και του Ναζισμού συνιστούν τον εξελικτικό βραχίονα του Καπιταλισμού και λειτουργούν ως πειθήνιο όργανο του κεφαλαίου-των στρατιωτικών κύκλων-της κρατικής γραφειοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο που αναδύονται σε χώρες με αυταρχικό υπόβαθρο αυτοκρατορικού τύπου, όπως η Γερμανία και η Ιταλία, για να φτάσουν στο απόγειό τους με τις θηριωδίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αφού η διαχρονική πρακτική της Εξουσίας είναι ο βασανισμός.

Συγκλονισμένη η Ανθρωπότητα απ’ τη λυσσαλέα αιμοβορία της αποφαίνεται πρόθυμη στο προσκήνιο να συνεπικουρήσει μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου στην εμπέδωση της Ειρήνης. Στο παρασκήνιο ωστόσο η εξουσιαστική κανονικότητα ενεργοποιεί τα τεχνάσματά της, ώστε το προσχέδιο πολιτειακής ρύθμισης να διέπεται από λογικές άκρας καπιταλιστικής οργάνωσης, και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο έπρεπε να διαμορφωθεί το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα με υπολογισμένες προσπάθειες υπονόμευσης της κριτικής ικανότητας και με κατασκευασμένους ολέθρους, των οποίων η έκταση αλλά και το κόστος να συνωθούν στον συγκεντρωτικό κρατισμό.

Στο βάθος του ψυχροπολεμικού αλλά και μετά-ψυχροπολεμικού τοπίου φαίνονται οι φιγούρες: της Ρωσίας, η οποία ενδύθηκε τη προληπτική της χλαίνη συνάπτοντας συμμαχία με χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, και των ΗΠΑ, οι οποίες συνδέθηκαν με την «αδερφούλα» Βρετανία πιο στενά χαράσσοντας στη δορά αιώνιο όρκο και το αίμα που έσταξε επικύρωσε την κολεγιά υπό την κωδικοποιημένη προσηγορία «UKUSA», απόληξη των αρχικών της ονομασίας της κάθε χώρας, United Kingdom και United States of America. Κατ’ εφαπτομένη οργανώνεται με χειρουργική ακρίβεια η παλινόρθωση του νεοφασισμού δια μέσω της επιβεβλημένης ανάγκης της ποινικής καταστολής της τρομοκρατίας, η οποία όπως αποδεικνύουν τα ιστορικά αρχεία, ενορχηστρώνεται απ’ τους ίδιους τους πρωτουργούς της, αφού οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ σε συνεργασία με αυτές των Νατοϊκών χωρών: _ συντονίζουν τρομοκρατικές κινήσεις αλλά κατασκευάζουν ενόχους προς διαπόμπευση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης,

  • καναλιζάρουν οργανώσεις δήθεν αντιστασιακές που αναλαμβάνουν αποτρόπαιες πράξεις,
  • παρεισφρέουν απευθείας σε αντιστασιακούς πυρήνες και χειραγωγούν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους προς στερέωση της «αντιτρομοκρατικής» αναγκαιότητα.

Δεν είχε προλάβει το αίμα να στεγνώσει λοιπόν στο ευρωπαϊκό έδαφος και τα φασιστικά μανιτάρια φύτρωναν παντού με την ανοχή του Βατικανό, το οποίο κυριευόταν απ’ τον πανικό της ποδηγέτησης της επιρροής του-των κυβερνήσεων, οι οποίες χρειάζονταν την καθολική καταπολέμηση της «Δημοκρατίας» τους, ώστε να έχουν απτά ερείσματα για τις «αντιτρομοκρατικές» τους μεταρρυθμίσεις-των εργοδοτών, οι οποίοι αντικαθρέφτιζαν στο φαινόμενο την ύστατη ελπίδα τους προς περιορισμό των εργατικών διεκδικήσεων. Οι Βιομήχανοι χρηματοδοτούν ανέκαθεν τις φασιστικές οργανώσεις επιδοτώντας τις εφημερίδες και τις δράσεις τους.

Συνακόλουθα:

  • στην Ιταλία συστήνεται το «Κόμμα του οποιοδήποτε Ανθρώπου», πρόδρομος πλείστων μικρότερων ομάδων, όπως Στρατός της απελευθέρωσης-Εθνικό Κόμμα Εργασίας-Ενωτικός Σύνδεσμος Πατριωτών-Δέσμες Επαναστατικής Δράσης, με σημείο επαφής τους τις δοξασίες σχετικά με τον Μουσολίνι και την πατρίδα-σχεδιασμούς αγκυλωτών σταυρών-βανδαλισμούς σε τάφους. Αποκορύφωμα είναι το ΜΣΙ, αυτό-βαπτιζόμενο ως Κόμμα των Φτωχών, το οποίο κατάφερε παρεμβάσεις σε πολλές αυτοδιοικήσεις ανά την ιταλική επικράτεια-σε εργατικά συνδικάτα-σε βουλευτικά αξιώματα δια της εισαγωγής του στη Βουλή. Υπεύθυνο για πάρα πολλά «τρομοκρατικά» χτυπήματα, τα οποία είχαν αρχικά αποδοθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις. Οι έρευνες απέδειξαν τους άρρηκτους δεσμούς του ΜΣΙ με ανώτερους αξιωματικούς του Στρατού και με στελέχη του ΝΑΤΟ και της CIA, όπως αναφέρει σε μελέτη του ο Giuseppe Gaddi. Το 1974 εκπρόσωποι της Ιταλικής Κυβερνήσεως παραδέχονται δημόσια πως «η πατρότητα των ομαδικών δολοφονιών, που ξεπερνούν την απλή βία, ανήκει σε ιθύνοντες ναζιστικής-φασιστικής προελεύσεως.»
  • στο Έσσεν της Γερμανίας την 1η Δεκέμβρη του 1946 γίνεται ψηφοφορία και το αποτέλεσμα δηλώνει με ποσοστό 72% υπέρ του άρθρου 41 του Συντάγματος, στο οποίο προβλεπόταν η κοινωνικοποίηση της βιομηχανικής παραγωγής, απόφαση η οποία αμέσως παραχαράσσεται, αφού οι Χριστιανικές Ενώσεις τάσσονται διαμετρικά αντίθετες και ως εκ τούτου η κατάργηση των μονοπωλίων αναστέλλεται για να επιστρέψει πάραυτα η Οικονομία στις επιταγές της «Νυρεμβέργης» παρ’ όλη την ευθύνη για τα ειδεχθή εγκλήματα του ναζισμού. Με νόμο επιτρέπεται η εκ νέου θεμελίωση του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και επιστρέφουν στις ηγετικές θέσεις της κρατικής μηχανής-του Στρατού-της Αστυνομίας-της Δικαιοσύνης όλοι εκείνοι που είχαν απομακρυνθεί ως συνεργάτες του Ναζισμού!! Δημιουργούνται τα ναζιστικά μορφώματα της «Οντέσσα», η οποία επιφορτίζεται με την διάσωση του Άιχμαν και φυγάδευσή του στη Νότια Αμερική με τη βοήθεια θρησκευτικών Οργανώσεων- της «Κοινότητας των Ελευθέρων Γερμανών»-του «Μπλοκ της Εθνικής Ενότητας»-της «Πρώτης Λεγεώνας»-της «Δράσης για την Ελευθερία της Επιστήμης»-της «Κοινότητας των Ευσεβών Γερμανών» και άλλων, τα οποία ενσωματώνονται στην Εν-Πε-Ντε, ηγετική Ναζιστική Οργάνωση με το 76% των μελών της να προέρχονται κατευθείαν απ’ το Κόμμα του Χίτλερ. Αρχίζει επίσης μία σωρεία δολοφονικών ενεργειών σε ολόκληρη τη χώρα, οι έρευνες καταδεικνύουν εμπλοκή του ΝΑΤΟ - θρησκευτικών οργανώσεων - Εκδοτικών Εταιρειών, οι οποίες προπαγανδίζουν με λαϊκισμούς το αίσθημα της «ανωτερότητας». Μετέπειτα έρευνες καταδεικνύουν επίσης τη χρηματοδότηση από την ίδια την Γερμανική Κυβέρνηση της οργάνωσης DJO, στην οποία 18 παραφασιστικά παρακλάδια προσφυγικής νεολαίας προπαγανδίζουν ανοιχτά «τη διαφορά στις καθεστωτικές σχέσεις Ανατολής-Δύσης και πως η επίτευξη της Ειρήνης δεν είναι δυνατή». Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ αρνείται να παραπέμψει τη Γερμανία για υπόθαλψη ναζιστικών οργανώσεων με παρότρυνση διάλυσής τους ως όφειλε σύμφωνα με το άρθρο 3§1, στο οποίο καθίσταται σαφές πως «οι αρμόδιες αρχές προβαίνουν σε διάλυση οργανώσεων που αναβιώνουν ρατσιστικές-ναζιστικές τακτικές»!!

Το 1971 κοινοποιείται απ’ τις ΗΠΑ το Εγχειρίδιο Εκστρατείας, το οποίο νουθετεί σε «Επιχειρήσεις {από}Σταθεροποίησης», φέρει τις υπογραφές των στρατηγών Westmorland και Wicklam, υιοθετείται απ’ όλους τους υπευθύνους Μυστικών Υπηρεσιών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ. Με την υπαγωγή των χωρών στο Εγχειρίδιο, συντελείται γενική εκχώρηση της επικυριαρχίας στο ΝΑΤΟ, αφού μεταξύ άλλων ο Στρατός μιας χώρας δεν είναι υποχρεωμένος να στηρίζει την Κυβέρνηση αν εξ’ αιτίας του ακραίου εθνικισμού της βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ δύναται να εξετάσει τη δυνατότητα μεταβολής των δομών μιας χώρας αν η Κυβέρνησή της δεν παρουσιάζει όψη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας!! Σε ανάλογες περιπτώσεις «οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες οφείλουν να πραγματοποιήσουν ειδικές επιχειρήσεις, ώστε να πειστεί η κοινή γνώμη για την επικινδυνότητα και κατ’ επέκταση για την επιτακτική ανάγκη της καταπολέμησης»!!

Με την εφαρμογή του Εγχειριδίου επιτυγχάνεται η εκκαθάριση της ιστορικής ηγεσίας των ανατρεπτικών Οργανώσεων Φράξια Κόκκινος Στρατός στη Γερμανία και Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία δια μέσω φόνων των στελεχών τους και αντικατάστασής τους από ηγετικά επιτελεία φίλα προσκείμενα στο Εγχειρίδιο και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού πρώτα έχει προβεί σε σειρά προσχεδιασμένων αιματηρών-βομβιστικών χτυπημάτων, ώστε να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση της κοινής γνώμης η αναγκαιότητα των δολοφονιών ή συλλήψεων. Μια σειρά πραξικοπηματικών ενεργειών σε Ιταλία κατά τα μολυβένια χρόνια επιτείνουν τον εκφοβισμό των μαζών, αν και εκ των υστέρων τα ιστορικά στοιχεία ενοχοποιούν πλήρως ως συντονιστές τη CIA -τη μασονική στοά «Προπαγάνδα 2»- ακροδεξιές οργανώσεις. Αρχή της στρατηγικής της Έντασης αποτελεί η πολύνεκρη βόμβα στην Αγροτική Τράπεζα του Μιλάνου με 18 νεκρούς και 84 τραυματίες, κατά την οποία κατηγορείται ο αναρχικός Πιέτρο Βαλπρέντα, κατηγορητήριο το οποίο κατέρρευσε για να έρθουν στο φως οι αληθινοί υπαίτιοι, μέλη μίας νεοφασιστικής Οργάνωσης «Νέα Τάξη», και οι καθοδηγητές, βασικά στελέχη της CIA. Οι χρηματοδοτήσεις περνούν κυρίως μέσω της αμερικανικής τράπεζας Franklin National Bank, μέλος της μασονικής στοάς. Καταγράφεται η σκηνοθετημένη απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Ρουμόρ απ’ τον δήθεν αναρχικό Μπερτόλι, ο οποίος ωστόσο αποδεικνύεται πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και η επίθεση απότοκο της προ-πραξικοπηματικής δράσης της φασιστικής οργάνωσης Ρόδο των Ανέμων.

Γενικότερα πρόκειται για την επιχείρηση Stay Behind, συντονισμένη απ’ τη CIA, η οποία επιφορτίζεται με:

  • συγκρότηση ακροδεξιών οργανώσεων και τρομοκρατικών χτυπημάτων
  • υπόθαλψη ακραίου εθνικισμού κι επιστράτευση ακροδεξιάς προπαγάνδας
  • προμήθεια εκρηκτικών εξοπλισμών και όπλων των ακροδεξιών ομάδων
  • πολύνεκρα χτυπήματα σε υπαίθριους ή δημόσιους χώρους
  • δολοφονία του Άλντο Μόρο
  • εγκαθίδρυση της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα το 1967
  • επίθεση και διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας
  • σύσταση μυστικών στρατών με συγκεντρωτική πειθαρχία

Η Επιχείρηση Stay Behind υποχρέωνε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ να υπογράψουν επίσης πως: «δεσμεύονται να ανεχθούν και να μην παρεμποδίσουν τις αντάρτικες οργανώσεις με ακροδεξιό προσανατολισμό». Στην Ελλάδα κωδικοποιήθηκε ως επιχείρηση «Κόκκινη Προβιά», στη Γερμανία ως «Schwert», στην Ιταλία ως «Gladio», στην Ελβετία ως «Ομάδα Πληροφοριών και Ασφαλείας».

Δεν είναι τυχαία η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά την πτώση της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Στην εποχή της αχαλίνωτης Δημοκρατίας, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο λαός, τα μαχαιρώματα μεταξύ πρακτόρων και χαφιέδων δίνουν και παίρνουν. Η Χρυσή Αυγή ξεπηδά απ’ τη μήτρα του Πλεύρη, επιδίδεται σε εύρεση διεθνών ερεισμάτων για να καταπλεύσει στις ακτές του CEDADE, νεοναζιστικό κόμμα της Ισπανίας, το οποίο συστήνεται το 1966 και η εξάπλωσή του εδράζεται στην φιγούρα της «πνευματικής αδελφότητας» και απ’ την εκκίνηση της ιδρύσεώς του αποπειράται να ελκύσει τους προβολείς επάνω στην φασιστική υπόστασή του, σαν κεντρομόλος πανευρωπαϊκή δύναμη, στις ευρωεκλογές του 1999 θα υπάρξει συνεργασία των δύο συνιστωσών. «Η Νέα Δημοκρατία ήθελε μεν να παίρνει τους ψήφους των ακροδεξιών, αλλά και να παρουσιάζεται και σαν κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα. Για το σκοπό αυτό το κράτος, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, που αναμφισβήτητα υπήρχαν στον εθνικιστικό χώρο, διέβαλλε συστηματικά και εμπόδιζε κάθε προσπάθεια για ένωση του εθνικιστικού μετώπου. Επιπλέον χρησιμοποιεί μια προσφιλή στις υπηρεσίες τακτική, την τακτική της λεγόμενης χαφιεδολογίας, που πρώτος είχε εφαρμόσει για να διαλύσει το ΚΚΕ ο υπουργός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου Μανιαδάκης» αναφέρει ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος το 1984 διορίζεται απ’ τον έγκλειστο Παπαδόπουλο, τέως δικτάτορα, στη θέση του αρχηγού της ΕΠΕΝ. Η προσωπική γνωριμία των δύο έχει τελεστεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου και ο νεαρός Μιχαλολιάκος ήταν κρατούμενος. Ο κύριος Ψαρράς στο βιβλίο του Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής διατείνεται πως «…για αδιευκρίνιστους λόγους η κυβέρνηση Καραμανλή επέλεγε τις πτέρυγες των χουντικών για να στεγάσει τους νεοφασίστες, που κατηγορούνταν ως βομβιστές της μεταπολίτευσης». Παρόλο που η σχέση των δύο εμφανίζεται πολύπλευρη, η διαιώνιση παλαιοτέρων εσωτερικών αντιθέσεων θα τους φέρει εκ νέου αντιμέτωπους, με αποτέλεσμα την παραίτηση του Μιχαλολιάκου απ’ την ηγεσία της ΕΠΕΝ.

Ακολουθεί η δεκαετία του 2000, επονομαζόμενη σαν δεκαετία των συλλαλητηρίων με τους οπαδούς του κινήματος να ξεχύνονται στους δρόμους οπλισμένοι με σιδερολοστούς για να δονήσουν την ατμόσφαιρα με εθνικιστικά συνθήματα. Το 1990 ο Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Αμύνης αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια πως: «Έλληνες Κομάντος (ΛΟΚ) και CIA οργάνωσαν ένα βραχίονα δικτύου για να προβληθεί αντάρτικη αντίσταση.» Στις 10 Δεκέμβρη 1992 επιτίθενται στην ΑΣΟΕΕ και η κανιβαλική εριστικότητα συνεχίζει για να εκτονωθεί δια μέσω της καταστροφής του μπαρ Ο μάγος του Οζ και της διακομιδής των Σαπουνά και Υφαντή, αριστερών φρονημάτων, στο νοσοκομείο ύστερα από άγρια επίθεση εναντίον τους. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ περιορίζεται σε επίρριψη ευθυνών σε αναρχικούς. Προσαγωγές 9 υπόπτων έγιναν για τα μάτια, αφού δεν κρατήθηκαν ούτε καν τα στοιχεία τους, ενώ οι μηνύσεις των θυμάτων κατέληξαν στο αρχείο. Το τελικό ανακοινωθέν της Αστυνομίας αρκέστηκε στην αναφορά ενός και μοναδικού συλληφθέντος, ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος διένειμε έξω απ’ την ΑΣΟΕΕ αντεθνικές προκηρύξεις!!!

Όλα αυτά είναι υπέρ-αρκετά για να οδηγήσουν την Ευρώπη σε χαοτικές καταστάσεις παρ’ όλο που διανύει «καιρούς Ειρήνης», ώστε να δεχτεί αβίαστα τις απαραίτητες νομοθετικές αλλαγές και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ελέγχου προς επίρρωση της ευστάθειας!!

1 Η NSA και η αντίστοιχή της σε Ευρωπαϊκό έδαφος GCHQ είναι οι πυλώνες υποκλοπής συνδιαλέξεων και πάσης φύσεως εκπομπών σε διαπλανητική εμβέλεια. Στην παρεούλα προσχώρησαν εκ των υστέρων και η αυστραλιανή DSD -η νέοζηλανδική GCSB- η καναδική CSE. Η πίτα των λαθρακροάσεων διανέμεται ως εξής: Η GCHQ ενδιατρίβει σε «λεπτομέρειες» ευρωπαϊκής-ρωσικής-αφρικανικής προελεύσεως, η DSD καταβροχθίζει όποια μαρτυρία εκπέμπεται σε Ασία-περιοχή Ειρηνικού, οι GCSB - CSE επιλαμβάνονται των γεωγραφικών τμημάτων της Αμερικανικής Ηπείρου και κάποιων στην Ευρώπη. Όλες βέβαια επιδαψιλεύουν τιμές μέχρι το χώμα στη «Μανούλα» NSA, στην οποία καταλήγουν προς αποσαφήνιση όλα τα ευρήματα, τροφή που δίδεται απ’ τους υπερσύγχρονους δορυφόρους IMMARSAT και INTELSAT. Συν των χρόνω αποφασίστηκε και περαιτέρω ανάθεση αρμοδιοτήτων σε επιμέρους «αυτιά και μάτια». Το κυκλικό γράφημα με την ανάδειξη ποσοστού δικαιοδοσίας διαμορφώνει τους έκκεντρους πυρήνες του: Σούγκαρ Γκρόουβ στις ΗΠΑ-Λάτριμ στην Οττάβα - Μένγουιθ Χιλ στο Γιορκσάιρ - Μπαντ Αϊμπλίνγκ στη Γερμανία - Βάση Τσέλτενχαμ στη Βρετανία - Γιακίμα στην Ουάσινγκτον - Μπάκλεϊ Φιλντ στο Κολοράντο - Σαμπένα Σέκα στο Πουέρτο Ρίκο - Μόρουνστόου στην Κορνουάλη - Πάιν Γκαπ στην Αυστραλία - Σολ Μπέι στην Αυστραλία - Κογιαρένα στην Αυστραλία - Γουάιχοπ στη Νέα Ζηλανδία - Άκτιο στην Πρέβεζα Ελλάδος. Κι εδώ ας διασαφηνιστεί η ημερομηνία ιδρύσεως της Βάσης στο Άκτιο, η οποία είναι το 1985, εν μέσω Προεδρίας Παπανδρέου, ο οποίος εξανίστατο με το ένθερμο σύνθημα «…έξω οι Βάσεις».

Κατόπιν τούτου οι ιθύνοντες ευθυγραμμίζονται στις εντολές του σχεδίου ECHELON, το οποίο πέραν των πληροφοριών προς παγίωση Ειρήνης, λέμε τώρα, διαχειρίζεται κάθε στοιχείο ικανό δια μέσω κατάλληλης χρήσεως να σταθεί επωφελές για των αμερικανικών συμφερόντων πολυεθνικών. Δικαιοπραξίες μονομερείς εκπίπτουν οιαδήποτε ποσοστιαία δυνατότητα διαφανούς προσβάσεως άλλων υπηκοοτήτων εταιρειών, οι οποίες καταφεύγουν σε νόμιμα κι ένδικα πλέον μέτρα προς άγραν της απρόσκοπτης συμμετοχής τους, ή εμπλοκή ποια η διαφορά για μας τους κοινούς θνητούς, στον χορό των εκατομμυρίων.

Τα ένδικα μέτρα απαλείφονται, πως αλλιώς, με άλλα που θα τα αντικαταστήσουν. «Όλοι οι πολιτικοί του Κόσμου, που πρόκειται να γίνουν Πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι Κρατών, εγκρίνονται ή απορρίπτονται από συγκεκριμένη Επιτροπή, εμφωλεύουσα στο ως άνω σχήμα και η οποία αποτελείται από Εκπροσώπους της οικογένειας Ροκφέλλερ - Διευθύνοντες Συμβούλους Πολυεθνικών, κυρίως των Goldman Sacs, Coca Cola, Fiat, General Elektrik - Χρηματιστές, συνήθως της Wall Street», σύμφωνα με τη ρήση του κυρίου Στριγά. Ακόπως τεκμαίρεται πως μετά την έγκριση αναλαμβάνει η CIA, θυγατέρα πιστή της NSA, την πλύση εγκεφάλου των μαζών και την πριμοδότηση των εκλεκτών με οικονομικές ενισχύσεις. Για να μην έχουμε αμφιβολία πως ο Τσίπρας από φοιτητής αδύνατος κι επαναστάτης μετουσιώθηκε σε σοβαρό μέσης ηλικίας ευτραφή ηγεμόνα. Εδώ ας εστιάσουμε και στ’ αλεπουδάκια - κάστες, οι οποίες αυτοβούλως ξεπουλούν τη χώρα τους και συμβάλουν στη διαιώνιση του κοινωνικού κανιβαλισμού, σαν τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι, αφού εξασφάλισαν προσφάτως την ηλεκτρονική τους παρέμβαση σε πλειστηριασμούς κατοικιών, επομένως και αδιακώλυτη άσκηση του επαγγέλματός τους κι ακόμη πιο επομένως με τις αμοιβές τους να μην φυλλορροούν, αποχώρησαν απ’ το αίτημα περί δικαιώματος των «εξαθλιωμένων» ανά την επικράτεια να μην χάνουν την οικία τους. Χωρίς να στιγματίζονται κάποιες φατρίες δρώντας πίσω απ’ την οθόνη, θα συνεχίζουν «…να βουτούν κοχλιάριον εις την χύτρα». Εν τω άμα και το θάμα...

2 Η θωράκιση με τις έκτακτες νομοθεσίες περί αντιτρομοκρατίας!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση το 1990 καταδικάζει τη συγκρότηση παραστρατιωτικών δικτύων και διαμαρτύρεται για τις αξιώσεις των αξιωματούχων του ΝΑΤΟ να ηγούνται του παράνομου δικτύου διακίνησης πληροφοριών, προάγγελμα της εξαναγκαστικής υπαγωγής στην τροχιά της αντιτρομοκρατίας, την οποία κατέστρωσαν τεχνηέντως τα ίδια συμφέροντα. Κατά συνέπεια και γενικότερα στο ευρωπαϊκό έδαφος διπλασιάζονται τα όρια προφυλάκισης - στρατικοποιείται η Αστυνομία και η ανάκριση περιέρχεται στην αρμοδιότητά της -νομιμοποιούνται τα βασανιστήρια δια μέσω των φυλακών υψίστης ασφαλείας, της πλήρους αισθητηριακής απομόνωσης, των λευκών κελιών-θεσπίζονται τα αδικήματα Γνώμης και Υποψίας όπως και το δικαίωμα αποκλεισμού υπόπτων δικηγόρων-κατοχυρώνεται το ανεξέλεγκτο δικαίωμα της Αστυνομίας σε θανατηφόρα χτυπήματα όπως και η αδειοδότησή της να προβαίνει σε έρευνα ή και σύλληψη σε χώρους και άτομα χωρίς σχετικό ένταλμα-διασφαλίζεται η ελεύθερη ανάκριση κατηγορουμένου χωρίς να του γνωστοποιείται η κατηγορία.

Στον Ποινικό Κώδικα της Ελλάδας αναφέρονται:

  • στο άρθρο 170 «Όποιος με πρόθεση συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που διαπράττειμε ενωμένες δυνάμεις κάποια από τις πράξεις του άρ. 167 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.Οι υποκινητές της στάσης, καθώς και εκείνοι που μεταχειρίστηκαν σωματική βία ή απειλές σωματικής βίας ή βιαιοπράγησαν τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών, αν άλλη διάταξη νόμου δεν τιμωρεί την πράξη με βαρύτερη ποινή.»
  • στο άρθρο 183 «Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.» (Οφείλει ο Πολίτης να κλίνει την κεφαλή στον οποιονδήποτε Νόμο ανεξάρτητα αν αυτός εμφανίζεται δίκαιος ή άδικος ή καταστροφικός ή καταχρηστικός!!!)
  • στο άρθρο 187§1 «Όποιος συμφωνεί με άλλον να διαπράξουν ορισμένο κακούργημα ή ενώνεται με άλλον για την διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που δεν καθορίστηκαν ακόμη ειδικά, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.» ( εφ’ όσον τα κακουργήματα δεν καθορίστηκαν ακόμη ειδικά, επαφίεται στην ανεξέλεγκτη ίσως βούληση της Δικαστικής ή Πολιτικής Αρχής να τα προσδιορίσει κατά το δοκούν;;;)
  • στο άρθρο 191 «Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει σε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.» (Ποιος θα διασαφηνίσει-οριοθετήσει εν τέλει το ψευδές και το ειλικρινές σ’ αυτόν τον Κόσμο;;;)
  • στο άρθρο 192 «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια και έτσι διαταράσσει την κοινή ειρήνη,τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν σύμφωνα με άλλη διάταξη δεν επιβάλλεται αυστηρότερη ποινή.» (Μάλλον γι’ αυτό αθωώθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και βίας τον Ιούνιο του 2011. Σίγουρα οι συναθροισμένοι διέγειραν τους εαυτούς τους σε αμοιβαία διχόνοια με τους Υπουργούς-Βουλευτές που ψήφιζαν το μεσοπρόθεσμο!!! Σημειωτέον ο Τσίπρας τους μήνυσε, ο Τσίπρας τους αθώωσε!)
  • στο άρθρο 194 «Όποιος με σκοπό την αποδοκιμασία δικαστικής απόφασης με την οποία επιβλήθηκε χρηματική ποινή ή αποζημίωση ή δικαστικά έξοδα προσκαλεί δημόσια σε συνεισφορά για την καταβολή τους ή δημοσιεύσει τα ονόματα συνδρομητών για τέτοιο σκοπό τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.» (Απαγορεύεται η αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών δηλαδή!!!)
  • στο άρθρο 196 «Ο θρησκευτικός λειτουργός που κατά την ενάσκηση των έργων του ή δημόσια και με την ιδιότητά του προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά τις πολιτειακής εξουσίας ή άλλων πολιτών τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.» (Το εδάφιο φωτογραφίζει τον Αμβρόσιο ή τον Ιγνάτιο!!!)
  • στο άρθρο 204 «Όποιος μεταχειρίζεται απατηλά μέσα για ν’ αποφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, ολικά ήμερικά, διαρκώς ή πρόσκαιρα την υποχρέωση για στράτευση τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλλει και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.» (Πόσο πιο απατηλό μέσο απ’ την εξαγορά της θητείας, δικλείδα την οποία δεν μπορούν τα κατώτερα στρώματα να χρησιμοποιήσουν προς αποφυγή λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας!!! Να σημειωθεί βέβαια πως τάσσομαι κατά της στρατιωτικής θητείας λόγω της κάθετης αντίθεσής μου στις εμπόλεμες συρράξεις.)
  • στο άρθρο «Όποιος κατασκευάζει, προμηθεύεται ή κατέχει εκρηκτικές ύλες ή εκρηκτικές βόμβες με σκοπό να τις χρησιμοποιήσει για να προξενήσει κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα ή κίνδυνο για άνθρωπο ή να τρομοκρατήσει τους πολίτες ή να τις παραχωρήσεις σε άλλον για τέτοια χρήση τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον 100.000 μεταλλικών δραχμών.» (Οι Οπλοβιομηχανίες που τις κατασκευάζουν και οι Μυστικές Υπηρεσίες, που τις διοχετεύουν δηλαδή;;;)

«Ο Φασισμός έχει ευρωπαϊκή προέλευση. Από εδώ ξεκίνησαν οι μηχανισμοί του θανάτου και ο Ολοκληρωτισμός που γέννησαν τον τρόμο και τον οργανωμένο φόνο. Η Δημοκρατία βρίσκεται σε Κρίση, το Περιβάλλον υποφέρει, η Πολιτική έχει εκφυλιστεί σ’ ένα τσίρκο κενολογιών χωρίς όραμα.» σύμφωνα με τη ρήση του Rob Riemen.

Στη βαθιά πολιτισμική κρίση ελλοχεύει ο βάκιλος της Πανούκλας. Η τρομοκρατία λοιπόν είναι η απόλυτη εξουσία και δρομολογείται απ΄ την ίδια την Εξουσία. «Ιστορικά είναι αδιέξοδη, επειδή οδηγεί με μία αδήριτη αναγκαιότητα στην αποτελμάτωση της κίνησης. Πολιτικά είναι επικίνδυνη, επειδή προκαλεί τη διευρυμένη αναπαραγωγή κατασταλτικών μεθόδων, εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι στρέφεται.», όπως διατείνεται ο κύριος Κλεάνθης Γρίβας.

Επιστέγασμα η φτωχοποίηση των μαζών. «Η φτώχεια είναι ένα μέσον αποδυνάμωσης κοινωνικό και πολιτικό. Τα ανθρώπινα δικαιώματα πλήττονται όλο και περισσότερο και αυτοί που τα παραβιάζουν με τρόπο αισχρό σε παγκόσμιο επίπεδο επικαλούνται ως πρόσχημα υποκριτικό την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.» όπως αναφέρεται στο βιβλίο «Lapauvreté undéfipourles droitsdel’ Homme», το οποίο αποτελεί έρευνες του Centre de Recher chesurles Droitsdel’ Hommeetle Droit Humanitaire στο Université Panthéon-Assas κα ιεκδόθηκε το 2009 απ’ τις éditions A. Pendore στο Παρίσι και απ’ τις εκδόσεις του Ιδρύματος Μαραγκόπουλος στην Ελλάδα.

Να μην κάνει καμία εντύπωση λοιπόν που η δίκη της Χρυσής Αυγής για τα έκτροπά της δεν έχει τέλος. Να μην μας κάνει εντύπωση που οι πληροφοριοδότες της Αστυνομίας καταθέτουν μηνύσεις εναντίον της για τα δεδουλευμένα τους. Τον προσεχή Σεπτέμβρη θα εκδικαστεί η πρωτοφανής υπόθεση με τον πληροφοριοδότη να απαιτεί 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως συμφωνήθηκε κατά τη μόνιμη συνεργασία του με τις διωκτικές Αρχές. Η καταβολή της αμοιβής πραγματοποιείται από τα «ειδικά κονδύλια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΥΠ!!!

Φτάσαμε σε σημείο να λέμε «καλημέρα» με όλη την αυθεντικότητα, που ίσως διακατέχει κάποιους, και να μην ξέρουμε σε ποιον την απευθύνουμε, αφού ο φασιστικός κίνδυνος δεν έχει υποστεί πλήρη ανάσχεση αλλά συνεχίζει να τροφοδοτεί ισχυρά ρεύματα με τρόπο φανερό η συγκεκαλυμμένο.

Στον Κόσμο της Υποκρισίας να μην μας προξενεί τίποτα εντύπωση…



Ευαγγελία Τυμπλαλέξη: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου