Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

«Τον βιασμό δεν τον προκαλούν τα σέξι ρούχα ή το μεθύσι, τον προκαλεί ο βιαστής!»

Στέφανος Πρίντσιος


 …Βρεθήκαμε λοιπόν μια χειμωνιάτικη βραδιά σένα συνοικιακό ταβερνάκι έξι παλιόφιλοι. Πίνοντας, τρώγοντας και λέγοντας, περασμένα μεσάνυχτα, γίναμε στουπί στο μεθύσι.

Περιορισμένη η κίνηση στο δρόμο αλλά μια περαστική φιγούρα, διακριτή από το μισοθολωμένο τζάμι του μαγαζιού, κίνησε το ενδιαφέρον των περισσοτέρων θαμώνων. Νεαρή γυναικάρα, με σούπερ μίνι, δικτυωτό καλσόν, δωδεκάποντο τακούνι, κουνιστή και λυγιστή!

Μαζί με το μαγαζί αναστέναξε και η παρέα μας. « Ώ ρε μανάρι μου, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου!» ανέκραξε ο ένας. «Ωχ, τα χάπια μου!» αναφώνησε ο επόμενος. «Ου να χαθείς τσουλί!» ξεφώνισε ο άλλος. «Φταίει μετά ο βιαστής!» μουρμούρισε ο δίπλα. Κατάπιε τη γλώσσα του ο παραδίπλα.

Ο απέναντί του σιωπηλός και αυτός, σιγανοπαπαδιά, σηκώθηκε στα μουλωχτά, τραβώντας προς την τουαλέτα. Μετά από κανά εικοσάλεπτο επέστρεψε στο τραπέζι, συνεχίζοντας το κουβεντολόι περί ανέμων και υδάτων.

Το πρωί, σε μικρή απόσταση από την ταβέρνα, μία γυναίκα με σούπερ μίνι, δικτυωτό καλσόν και δωδεκάποντο τακούνι, βρέθηκε σχεδόν ημιθανής και βιασμένη. Από όλους τους θαμώνες της ταβέρνας που γίναμε στουπί εκείνο το βράδυ,… ένας, ήταν βιαστής!...

(απόσπασμα από ανέκδοτο διήγημα..)



Στέφανος Πρίντσιος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου