Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ομολογία



Ο εκφυλισμός ...εκφυλισμός, το ξεκατίνιασμα ...ξεκατίνιασμα, αλλά τα διαπιστευτήρια προς το σύστημα μένουν αδιαπραγμάτευτα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ο λόγος, που είτε στηρίζουν Κασσελάκη είτε όχι, τίποτα δεν τους εμποδίζει να κάνουν «ομολογία πίστεως» στην αντιλαϊκή πολιτική. 

Μέσα σε λίγες μέρες, λοιπόν, εμφανίστηκε πρώτος ο Ραγκούσης να σχολιάσει τις υποτιθέμενες εξαγγελίες του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λες και αυτές ήταν τίποτα «γαλαντόμες παροχές»! Κι όμως, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι στις «παροχές» πρέπει να μπαίνει μαχαίρι, προειδοποιώντας πως διαφορετικά θα «ξαναχρεοκοπήσουμε», δικαιώνοντας δηλαδή πλήρως όλη την κυβερνητική προπαγάνδα περί «δημοσιονομικών περιορισμών». 

Λίγες μέρες μετά ήρθε ο Πέτρος Παππάς, που σαν κακέκτυπο του Αδ. Γεωργιάδη δικαιολόγησε πλήρως τις αντιδραστικές αλλαγές και τα «λουκέτα» σε νοσοκομεία, λέγοντας ότι «πρέπει να περιορίσουμε το κόστος» και «να αναδιατάξουμε τον υγειονομικό χάρτη ώστε να γίνει φθηνότερο το σύστημα Υγείας». Μάλιστα, ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν είναι αρκετά ...τολμηρή να εφαρμόσει τέτοια μέτρα γιατί δεν θέλει να αναλάβει το «πολιτικό κόστος»! 

Τόσο απλά, τόσο ωμά... Το «υπουργείο αντιπολίτευσης» του ΣΥΡΙΖΑ στα καλύτερά του, ακόμα και αυτές τις «κρίσιμες» - κατά τ' άλλα - στιγμές του.

Πηγή: rizospastis



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου