Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Επτά Γ@ιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα…

Μιχαλού


Σε κοκορομαχία με μια από τα ίδια εξελίχθηκε το debate των πολιτικών αρχηγών, με τον Τσίπρα σε ρόλο άμυνας και τον Μεϊμαράκη και τον Καμμένο στην επίθεση… Η Φώφη μαζί με τον Ποταμίσιο φάνηκαν σαν να είχαν κάπου άλλου το μυαλό τους και δεν πολυσυμμετείχαν, μοιάζοντας περισσότερο σαν απλοί θεατές, παρά σαν αγωνιζόμενοι σε τερέν.

Ο Κουτσούμπας από την άλλη διατήρησε γυαλιστερό το φτέρωμα του ενώ ο Λαφαζάνης εκεί που έλεγες ότι τώρα θα τους ξεπουπουλιάσει όλους γινόταν από κόκορας - κότα!

Με λίγα λόγια οι άνθρωποι έπαιζαν με τις αντοχές μας και με τα νεύρα μας… Τώρα σε ότι αφορά την ταμπακιέρα… άνθρακας ο θησαυρός.

Κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελαν να μας πουν, ενώ δεν διατυπώθηκε ούτε μια πρόταση για το τι περιμένει την χώρα μετά τις εκλογές!!!

Για άλλη μια φορά το πιο σαφές μήνυμα ήρθε και πάλι από τους δανειστές, όπου δια στόματος Γιούνκερ λάβαμε το στίγμα του αύριο και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της τηλεμαχίας. Συγκεκριμένα μας είπε ορθά κοφτά ότι: «Εάν αυτή τη φορά, οι κοινοί κανόνες δεν γίνουν σεβαστοί, τότε η αντίδραση της ΕΕ και της ευρωζώνης θα είναι διαφορετική»!!!

Με λίγα λόγια δεν δίνουν ούτε ευρώ ούτε δεκάρα τσακιστή για τις εκλογές… Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποτελειώσουν το στύψιμο του ελληνικού λαού, ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι, να κάνουν τις δουλίτσες τους σ’ αυτή την χώρα, ανενόχλητοι. Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι…

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου