Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Στάχτη και μπούλμπερη παντού

Kostas Vostantzoglou


Εγώ τάσσομαι αναφανδόν, εδώ και καιρό, υπέρ της νέας δημοκρατίας, διότι η παλιά χάλασε.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, τάσσομαι υπέρ των αποβάσεων των πανόπλων ΜΑΤ μας στα νησιά. Όποιος δεν καταλαβαίνει πως αυτό που γίνεται, είναι μια πρόβα αποβάσεως στην Τουρκία για να πάρουμε πίσω τα πατρογονικά μας χώματα της Ιωνίας, δεν κατέχει τίποτα από τα σατανικά άκρως απόρρητα σχέδια που απεργάζονται οι επιτελείς μας στα υπόγεια του Μαξίμου και στο Πεντάγωνο που δεν έχει πέντε γωνίες.

Όποιος αντιστέκεται σ' αυτά τα μεγαλειώδη σχέδια, για τα οποία τόσος κόπος και τόση φαιά ουσία καταναλώθηκε από τον κύριο Μηταράκη, θα πρέπει να παταχθεί αυστηρότατα. Δεν είναι δυνατόν μια χούφτα ανεγκέφαλοι νησιώτες να μην επιζητούν το μεγάλωμα της πατρίδος και με την ψευδή δικαιολογία πως δεν θέλουν φυλακές στα νησιά τους να εμποδίζουν το χτίσιμο νέων κλειστών δομών τύπου Αλκατράζ.

Ερωτώ τους νησιώτας: που νομίζετε αγαπητοί Χίοι, Σαμιώται και Λέσβιοι ότι θα βάλουμε τους αιχμαλώτους μας μετά την νικηφόρο προέλαση των ερπυστριοφόρων μας στα χώματα της εχθρικής συμμαχικής μας δυνάμεως; Φυσικά στο πιο κοντινό σημείο προς το θέατρο των μαχών. Ποιό είναι το πιο κοντινό σημείο; Τα νησιά. Όπερ έδει δείξαι. Πως θα μεταφέρουμε χιλιάδες χιλιάδων αιχμαλώτους πολέμου εν καιρώ πολέμου, στην Αθήνα ω ξεροκέφαλοι;

Σκεφθήκατε ποτέ το κόστος μιας τέτοιας μεταφοράς άνευ ισοδυνάμου στα εισιτήρια; Σκεφθήκατε πως αυτό θα στερήσει από τον στόλο μας (που θα δεσμεύσει χρήσιμα αντιτορπιλικά συνοδείας για την μεταφορά αιχμαλώτων), από την επιχειρησιακή του δυνατότητα ωραιότατων ναυμαχιών τις οποίες θα μπορείτε να απολαύσετε καθήμενοι στην παραλία τρώγοντας το παγωτό σας;

Αντιθέτως. Κρατώντας τους αιχμαλώτους στα νησιά μας που θά έχουν ωραιότατες απόρθητες τσιμεντένιες οχυρώσεις που θα φτιάξουν ο Άκτωρ, η Ετέρνα, ο Μυτιληναίος και άλλοι πατριώται και νεοδημοκρατικαί δυνάμεις συνεπικουρούμεναι από ιδεολογικώς ομόρους τοιαύτας, ακραιφνώς φασιστικής ιδεολογίας, θα γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα.

Σκεφθήκατε ότι οι αιχμάλωτοι Οθωμανοί, μέχρι να φτάσουν στην Αθήνα μας, προτού ανακριθούν στα χοτ σποτς σας, θα αποτελέσουν αιτία να στερηθούμε και να χάσουμε κρισίμους πληροφορίας χρησίμους δια την έκβαση του νικηφόρου μπλιτσκρίγκ που ετοιμάζουμε; Θέλετε η αντικατασκοπεία μας να μην έχει εγκαίρως αυτάς τας γνώσεις;

Τότε δεν είστε άξιοι να φέρετε το τιμημένο όνομα του Έλληνος. Είστε απάτριδες και προδόται και ως τοιούτοι θα αντιμετωπιστείτε με φωτιά, τσεκούρι, ληγμένα χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Απευθυνω έκκλησιν προς τους νησιώτες να μην αντισταθούν άλλο. Θα είναι μάταιον και αντεθνικόν. Απευθύνω έκκλησιν προς τας ημετέρας δυνάμεις της νέας δημοκρατίας να μη δείξουν έλεος. Νυν υπέρ πάντων ο αγών του τσιμέντου. Η σιδηρά πλειοψηφία του 46% που μας ψήφισε στα νησιά, αναμένει από εμάς όλους να αποδείξουμε πως αυτά που είπαμε, θα γίνουν με κάθε κόστος.

Στάχτη και μπούλμπερη παντού. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα κάθε υγιώς σκεπτομένου. Δεν θα στερηθούμε την γη της Ιωνίας από ολίγους μικρόνοες και αμβλύωπες. Το εθνικό συμφέρον πρέπει να υπερισχύσει.

Περαίνων αυτή την μικρή διατριβή - συμβολή στην πατριωτική μας υπόθεση, ένα έχω να πω: γαμείστε τους. Πρέπει να μάθουν τι εστί γεωστρατηγική και σχεδιασμός ανωτέρου επιπέδου. Ζήτω το έθνος. Ζήτω η ΝΔ.



Kostas Vostantzoglou: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου