Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε!

Στέφανος Πρίντσιος


Έμελλε περίοδο των Αποκριών να πέσουν οι μάσκες. Το ανοιξιάτικο αεράκι παρέσυρε και το τελευταίο φύλλο συκής. Τα ευγενικά προσωπεία πετάχτηκαν με αλαλαγμούς στη φωτιά και κραυγές μίσους και υστερίας ξεκουφαίνουν τη χώρα σ’όλη την επικράτεια.

«…Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος…»

Δεν υπάρχουν λέει πλέον πρόσφυγες και μετανάστες, κατατρεγμένοι, απελπισμένοι, καταδιωκόμενοι άνθρωποι, γυναικόπαιδα, μωρά, εγκυμονούσες, αναξιοπαθούντες, όλοι τους είναι ορδές αλλόθρησκων, Τούρκοι παρακρατικοί, δολοφόνοι μισθοφόροι, τζιχαντιστές, που εισβάλουν στη χώρα μας με σκοπό να μπουν στα σπίτια μας, βιάζοντας, σφάζοντας, δολοφονώντας στο όνομα του Αλάχ!

Οι ελληνόψυχοι όμως δεν θα αφήσουμε αυτό τον συρφετό να καταλάβει την Ελλάδα μας προσαρτώντας την στο Ισλαμικό Κράτος τους! Ο στρατός μας θα χτυπήσει στο ψαχνό, τα τανκς θα εμποδίσουν τους εισβολείς!

Ήδη στα νησιά μας γενναίοι πατριώτες πετροβολούν τις βάρκες των εισβολέων, ματαιώνοντας την αποβίβαση! Οι κραυγές και οι κατάρες κυρίως στα μέσα δικτύωσης, ιστοσελίδες και facebook πληθαίνουν!

Όλοι εμείς οι διαφωνούντες, εν μία νυκτί ξεβρακωθήκαμε. Αποδειχτήκαμε άθλιοι δούρειοι ίπποι που με τα φιλοπροσφυγικά μας δημοσιεύματα υπομονεύαμε έντεχνα την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας. Ας απαντήσει όμως κάποιος, χωρίς φανατισμό, που να διάβασε τις μέχρι τώρα αναρτήσεις μας.

Υπονοείται πουθενά, ότι έστω και ένας πολίτης της χώρας μας, θέλει να μπαίνουν οι πρόσφυγες-μετανάστες, ανεξέλεγκτα, χωρίς καταγραφή και να εγκαταλείπονται οπουδήποτε σαν τα αδέσποτα ζώα; Αφήνεται στις αναρτήσεις μας έστω να εννοηθεί, ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην τον αφορά η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα είτε ξένη είτε ντόπια;

Διαβάσατε πουθενά ή δέχεται κανείς να γίνονται διακρίσεις ανάμεσα σε Έλληνες ή ξένους ληστές, δολοφόνους, βιαστές; Ο βιαστής, ο δολοφόνος, ο ληστής, ο εγκληματίας δεν έχει χρώμα, δεν έχει υπηκοότητα, δεν έχει πατρίδα, δεν έχει υποστηρικτές, είναι βιαστής, δολοφόνος, ληστής, εγκληματίας, τόσο απλά και ανθρώπινα!

Λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται όλη αυτή την τραγική κατάσταση;

Απεναντίας ξεκάθαρα γράφεται ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα που πρέπει οπωσδήποτε ανθρώπινα να λυθεί κυρίως από την οργανωμένη πολιτεία.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την προκλητική στάση της Τουρκίας, και τη μαζική μεταφορά των δύστυχων μεταναστών στον Έβρο, δεν μετέτρεψε από τη μία μέρα στην άλλη, τους ανθρώπους αυτούς σε αιμοβόρα θηρία, που θέλουν να μας κατασπαράξουν! Απαράλλακτη ίδια τραγική είναι η κατάστασή τους.

Απλά μέχρι τώρα ως χώρα, αλλά κυρίως ως κυβέρνηση και υπεύθυνη πολιτεία, στρουθοκαμηλίζαμε! Είτε από δουλικότητα, είτε από ανικανότητα αποφύγαμε να θέσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση προ των ευθυνών της. Όπως δεχθήκαμε τους δυσβάσταχτους όρους των μνημονίων με τα υποχρεωτικά εξωφρενικά πρωτογενή πλεονάσματα, δεχθήκαμε και την μετατροπή της χώρας μας σε αποθήκη ψυχών! Τα ευρωπαϊκά σύνορα είναι πλέον παιδικό ανέκδοτο του Τοτό! Απέναντι στην Ε.Ε. έχουμε ξεκάθαρα μόνο υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα!

Το αυγό του φιδιού εδώ και καιρό έσπασε και το περιεχόμενό του εκτρεφόμενο καθημερινά γιγαντώνεται και πολλαπλασιάζεται. Αν δεν αλλάξει αυτή η πολιτική, θα αρχίζει να μας καταβροχθίζει χωρίς διακρίσεις σε πρόσφυγες και γηγενείς! Το τέρας, όπως πετροβολά σήμερα τις βάρκες με τους μετανάστες, το ίδιο θα πετροβολά αύριο και τα ασθενοφόρα που θα μεταφέρουν φορείς του κοροναϊού σε νοσοκομεία της περιφέρειάς του. Συνέβη ήδη αυτό στην Ουκρανία!



Στέφανος Πρίντσιος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου