Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Σωθήκαμε! Ο Γεωργιάδης είπε ότι οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ θα κάνουν προσπάθεια να συγκρατήσουν τις τιμές!

Ελλάδα


Άλλη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο καλύτερος υπουργός της καλύτερης κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, του ΣΕΛΠΕ και της ΕΣΕΕ, προέκυψε ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, τα σούπερ μάρκετ θα παρουσιάσουν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ένα «καλάθι της νοικοκυράς» με 50 διαφορετικά προϊόντα, απαραίτητα για τη διαβίωση του νοικοκυριού, στις τιμές των οποίων θα γίνει προσπάθεια συγκράτησης αυξήσεων, στο μέγιστο δυνατόν βαθμό.

Σε αυτό το καλάθι, το οποίο θα προκύψει από 20 βασικές κατηγορίες και θα είναι διαφορετικό για κάθε αλυσίδα, όπως είπε ο υπουργός θα συμπεριλαμβάνονται 50 προϊόντα απαραίτητα, για τη διαβίωση ενός νοικοκυριού στο οποίο και θα δοθεί η μάχη να συγκρατηθούν οι τιμές.

Τι μας είπε δηλαδή; Απολύτως τίποτα!

Είπε ότι… θα γίνει προσπάθεια μπας και συγκρατηθούν οι τιμές από τα ίδια τα σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν τέθηκε στη συζήτηση το «πάγωμα» των τιμών, «καθώς το πάγωμα δεν είναι στο δικό τους χέρι. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση με όλη τη βιομηχανία για να δούμε πως και η βιομηχανία μπορεί να συμβάλλει στη συγκράτηση των αυξήσεων των τιμών». 

  Πηγή:imerodromos.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου