Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΙΣΧΟΣ! Η κυβέρνηση σέρνει στα δικαστήρια τα συνδικάτα για να μην απεργήσουν!

Ελλάδα


Η κυβέρνηση θορυβημένη από τις αποφάσεις συμμετοχής στην 24ωρη απεργία δεκάδων Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών και εκατοντάδων Συνδικάτων στην αυριανή απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα και την τροπολογία παγώματος των τριετιών, σέρνει στα δικαστήρια το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ, την Ένωση Εργαζομένων Εναέριας Κυκλοφορίας, την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο τηλεπικοινωνιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Οι άθλιοι έφτασαν στο σημείο πριν ακόμα βγάλουν απόφαση για συμμετοχή στην απεργία τα σωματεία των εργαζομένων ΗΣΑΠ και Μετρό και αυτά να στέλνουν στα δικαστήρια» σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει:

«Είναι υποκρισία από τη μια η κυβέρνηση να λέει ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα στην απεργία και από την άλλη να στέλνει στα δικαστήρια τα σωματεία που αποφασίζουν να απεργήσουν.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα». 


Πηγή: 902.grΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου