Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Μέρος των εσόδων 50oυ Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή για την ενίσχυση των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ

Ελλάδα


Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» διαχρονικά αποτελεί ένα πλατύ κάλεσμα αγώνα, συνδέεται άρρηκτα και συνομιλεί με τις μεγάλες κινητοποιήσεις εργατών, φοιτητών, μαθητών, αγροτών στη χώρα μας, συμπυκνώνει συμπεράσματα, αναδεικνύει πως ο οργανωμένος λαός είναι ο μοναδικός πραγματικός αντίπαλος στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου. Γιατί μέσα στο καμίνι της πάλης γεννιέται και αναπτύσσεται το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και με τη συμβολή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παίρνει πιο βαθιά ανατρεπτικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, φέτος δεν μπορούσε να μην ξεχωρίσει ο τιτάνιος αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ, που αποτελεί μάθημα ζωής για τους νέους.

Ως ελάχιστη ανταπόδοση, το ΚΣ της ΚΝΕ ανακοίνωσε ότι μέρος από τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ. «Για να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Για να ζήσουμε μαζί την ημέρα που η εργατική τάξη θα ανάψει την τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ και θα λειτουργήσει όλες τις βιομηχανίες προς όφελός της», όπως είπε και ο Γραμματέας του ΚΣ, Θοδωρής Κωτσαντής, στον χαιρετισμό του στη μεγαλειώδη πολιτική συγκέντρωση του 50ού Φεστιβάλ.

Πηγή:902.gr 



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου