Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το ΝΟΜΙΜΟΝ διαβαζεται και αναποδα

Του Μάρκου Στεφανάκη


Ο Βασικός σκοπός της Τρομοκρατίας είναι να τρομακρατεί!

Ένα τρελαμένο παπαδοπαίδι παίρνει ένα μπιστόλι και σκοτώνει τους δικούς του εχθρούς που αυτός διάλεξε, τα πράσινα και μπλε ανθρωπάκια και Αμερικανάκια, μαζί με τις παράπλευρες απώλειες ενός αθώου παιδιού.

Μια τρελαμένη μουσουλμάνα χήρα ανατινάζεται στην Ρωσία και παίρνει μαζί της αθώες ζωές!

Τυφλή ζωώδης βια!

Υπάρχει πέρα από τους "φευγάτους", "βαρεμένους" και γεννημένους δολοφόνους που σκοτώνουν αδιάκριτα, και η "νόμιμη" Τρομοκρατία?

Εξαρτάτε την εποχή. Πχ Ο Θ. Κολοκοτρώνης στην σφαγή της Τριπολιτσάς. Τότε παράνομος "τρομοκράτης" για την Οθωμανική τότε αυτοκρατορία, αλλά και για τις τότε Ευρωπαϊκές δυνάμεις, τώρα ήρωας του έθνους. Αγώνες απελπισμένων "τρομοκρατών" στην εποχή τους, απελευθερωτές και επαναστάτες σήμερα.

Ο νικητής γράφει την ιστορία.

  • Ο παπάς που τρομοκρατεί με την αιώνια κολαση, θεωρείτε νόμιμη τρομοκρατία.
  • Η τρομοκρατία του κράτους και του ανεξέλεγκτου καπιταλισμού, που οδηγεί ανθρώπινες παράπλευρες απώλειες, σε αυτοκτονίες και εγκεφαλικά από την απόγνωση και την πείνα, θεωρείτε νόμιμη.
  • Η τρομοκρατία της "παγκοσμιοποίησης" που αιματοκύλιζει λαούς και που κλέβει τα όνειρα των παιδιών μας, θεωρείται νόμιμη.

Το ΝΟΜΙΜΟΝ διαβαζεται και αναποδα (ΝΟΜΙΜΟΝ)

Για μένα τρομοκράτης είναι το ύπουλο! Σε τρομάζει κάθε μέρα με φόρους ανεργία χαράτσια κ.λ.π., όπως και ο τρελαμένος δολοφόνος φανατικός με το μπιστόλι και την βόμβα ζωσμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου